Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Liverpool sztárját szemelte ki az AS Monaco – sajtóhír

Nemzetközi lapértesülések szerint a francia bajnokságban (Ligue 1) szereplő AS Monaco gárdája a Liverpool rutinos játékosának leigazolásával kacérkodik…

A svájci Blick értesülései szerint az AS Monaco csapata komolyan fontolóra vette, hogy még az átigazolási időszak hajrájában megszerezze a Liverpool rutinos szélsőjét, Xherdan Shaqirit.

A 27 esztendős svájci labdarúgó a közelmúltban utasított vissza egy kecsegtető Távol-keleti ajánlatot, és a forrás külön kiemeli, hogy a “Vörösök” biztosan csak magas ellenértékért cserébe lennének hajlandóak lemondani róla, de a hercegségbeliek akár a kölcsönvételét is támogatnák.

Shaqiri múlt nyáron ötéves szerződést kötött az Anfield Roadon, miután a Pool kifizette a Stoke City számára a 13.5 millió fontos kivásárlási árát, aktuális piaci értékét pedig 25 millió euróban állapítja meg a nemzetközi mértékadó Transfermarkt portálja.

Liverpool – Transzfer térkép

Érkezők: Sepp van den Berg (PEC Zwolle – 1,5 millió), Harvey Elliott (Fulham – ?), Adrián (West Ham – ?).
Távozók: Danny Ings (Southampton – 22 millió), Simon Mignolet (Club Brugge – 8 millió), Rafael Camacho (Sporting – 5 millió), Daniel Sturridge (? – ingyen), Alberto Moreno (Villarreal – ingyen), Sheyji Ojo (Rangers – kölcsönbe).

AS Monaco – Transzfer térkép

Érkezők: Gelson Martins (Atletico Madrid –  30 millió), Benjamin Lecomte (Montpellier – 13,5 millió) Jorge (Santos – ingyen).
Távozók: –