Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A MU megállapodott Lukaku eladásáról – sajtóhír

A szerdai hosszas tárgyalásokat követően olasz és angol források egyaránt megerősítették, hogy megszületett a várva várt egyezség Romelu Lukaku klubváltását illetően…

A The Guardian riportja szerint az olasz Inter csapata 70 millió fontot fizet a Manchester United számára a vb-bronzérmes, Romelu Lukaku szolgálataiért cserébe, és a belga támadó az öt évre szóló szerződése során heti 300 ezer fontot kereshet a milánói egyesületnél.

A 26 esztendős csatár két év alatt 42 gólt lőtt  a MU alkalmazásában, de a második szezonja finoman szólva is hagyott kívánni valót maga után, melyet követően sok szurkoló a távozását követelte, és az elmúlt hetekben a “Vörös Ördögök” már nyíltan új klubot kerestek számára. Az Inter már a nyár elejétől komolyan érdeklődött iránta, csakúgy mint a szintén Serie A-s Juventus együttese.

Lukaku a MU-t megelőzően a Chelsea, a West Brom és az Everton csapataiban szerepelt, a hazája bajnokságában eltöltött, kezdőéveket leszámítva eddig csak a PL-ben szerepelt, az olasz bajnokság merőben új terep lehet számára.

Manchester United – Transzfer térkép

Érkezők: Harry Maguire (Leicester City – 87 millió), Aaron Wan-Bissaka (Crystal Palace – 55 millió), Daniel James (Swansea City – 17 millió).
Távozók: Antonio Valencia (LDU Quito – ingyen), Ander Herrera (PSG – ingyen)

Internazionale – Transzfer térkép

Érkezők: Antonio Conte (edző – legutóbb Chelsea), Valentino Lazaro (Hertha BSC – 22 millió), Gabriel Barbosa (Flamengo – ingyen), Diego Godin (Atletico Madrid – ingyen),  Stefano Sensi (Sassuolo – kölcsön), Nicoló Barella (Cagliari – 10+40 millió).
Távozók: Luciano Spalletti (edző – ?), Andrea Pinamonti (Genoa – 18 millió) Ionut Radu (Genoa – 8 millió), Cristian Ansaldi (Torino – 2,5 millió), Rey Manaj (Albacete – 2 millió), Radja Nainggolan (Cagliari – kölcsön).