Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolási hajrá 2019: az angol átigazolási piac utolsó órái ÉLŐBEN!

Utolsó napjába lépett a az angol első és másodosztály transzferidőszaka, így rengeteg bejelentésre várhatunk még ma, az úgynevezett “Deadline Dayen“.  Az angol piac ma délután, magyar idő szerint 18:00-kor zár, ami azt jelenti, hogy az angol kluboknak eddig a pontig kell lezárniuk az átigazolásaikat. Kövesd élő, percről-percre frissülő cikkünket a nap egészében, még a zárást követő órákban is! (Az oldal frissítéséért nyomd meg a Frissítés gombot vagy az F5-öt, vagy jobb klikk és Frissítés!)

21:25: Lezárult a Deadline Day, és ezzel lezárul élő közvetítésünk is a Fociclub.hu-n. Köszönjük szépen olvasóinknak, akik velünk követték végig az angol transzferidőszak zárását. Ne feledjük, a legtöbb bajnokságban majd csak szeptember 2-án zár a piac!

21:04: DAVID LUIZ AZ ARSENAL JÁTÉKOSA! – HIVATALOS

Az Arsenal végre hivatalosan is bejelentette, hogy leigazolták David Luizt a Chelsea-től. A brazil védő 8 millió euróért váltott klubot, és egy két éves szerződést írt alá.

20:00 HIVATALOS! A Leicester végre bejelentette a Sampdoria belga középpályásának, Dennis Praetnek a leigazolását. A játékos 18 millió fontért váltott klubot.

19:51: Érdekességképp, a Ferencváros korábbi középpályása, Muhamed Besic most épp a Sheffield Unitedhoz került kölcsönbe. A bosnyák játékos nem tudott alapemberré válni a liverpooli csapatban.

19:40: Lencsevégre kapták Dennis Praetet a Leicester edzőközpontjában, a Rókak azonban szintén nem jelentették még be a belga középpályás érkezését.

19:08: Habár már minden forrás tényként kezeli, az Arsenal még nem jelentette be hivatalosan David Luiz érkezését…

18:48: HIVATALOS! Danny Drinkwater a Burnley-ben folytatja pályafutását, ahol egy évig játszik majd kölcsönben. Bővebben ITT!

18:48: HIVATALOS! A Tottenham Ryan Sessegnontért cserébe ingyen adta a Fulhamnek Josh Onomah-t.

18:45: HIVATALOS! A Tottenham bejelentette, hogy leigazolták, Ryan Sessegnont a Fulhamtől 25 millió euróért. Bővebben ITT!

18:20:HIVATALOS! A Tottenham bejelentette, hogy egy egy éves kölcsönszerződés keretein belül elhozták a Betis középpályását, Giovani Lo Celsót. A londoniak a szezon végén meg is vásárolhatják majd 55 millió fontért. Bővebben ITT!

18:05: Marcos Rojo a Manchester Unitednél marad, miután az Everton nem tudott elég jó ajánlatot adni neki.

18:00: HIVATALOS! A Manchester City bejelentette, hogy leigazolták a Derby County kapusát, a korábbi Liverpool játékost, Scott Carsont.

17:55: HIVATALOS! Kieran Tierney az Arsenal játékosa! Bővebben ITT!

17:52: HIVATALOS! Andy Caroll visszatért a St. James’ Parkba!

17:45: 15 PERC VAN MÉG HÁTRA! Lo Celso, David Luiz, Kieran Tierney ügye még mindig a levegőben.

17:30: A Norwich vezetősége elégedett a nyarukkal, számukra véget ért az átigazolás szezon.

17:01: HIVATALOS! Az Arsenal fiatal csatára, Eddie Nketiah 1 éves kölcsönszerződést kötött a Leeds együttesével.

17:00 BELÉPTÜNK AZ UTOLSÓ ÓRÁBA!

16:52: HIVATALOS! Romelu Lukaku az Inter Milan játékosa! A vételár 65 plusz 13 millió euró bónuszokkal.

16:49: HIVATALOS! Aaron Mooy 1 éves kölcsönszerződéssel csatlakozott a Sirályokhoz!

16:34: Wilfried Zaha marad! A Crystal Palace vezetősége hallani sem akar támadójuk eladásáról.

16:23: HIVATALOS! A Watford bejelentette Ismaila Sarr érkezését! A fiatal szélső a Rennesből érkezik az angol élvonalba.

16:20 HIVATALOS! Charlie Austin elhagyta a Southamptont és két éves szerződést kötött a West Brom együttesével!

16:16: Lo Celso és Sessegnon érkezése perceken belül hivatalossá válhat!

16:13: HIVATALOS! A Manchester City leigazolta fiókcsapatától, a Girona eggyütesétől Pedro Porrot. A 19 éves védőt azonnal kölcsönadták a Real Valladolidnak.

16:02: Bamm-Bamm! Ez a vakmerő Chelsea fan egyértelmű véleményt formált David Luiz távozásáról:

15:37: A Burnley menedzsere, Sean Dyche szerint van rá esély, hogy kölcsönvegyék a Chelsea középpályását, Danny Drinkwatert.

15:31: HIVATALOS! A West Ham szélsője, Grady Diangana kölcsönbe távozott a West Brom csapatához.

15:22: BRÉKING! A Sky Sports News értesülései szerint a Manchester United kiszállt a Mario Mandzukicért folytatott küzdelemből, a horvát támadó marad a Juventus együttesénél.

15:18: A Brighton & Hove Albion menedzsere szerint a Huddersfield középpályása, Aaron Mooy közel a váltáshoz.

14:55: Az Aston Villa számára is véget ért az átigazolási szezon, jelentette be Dean Smith. A frissen feljutó klub 12 játékost igazolt a nyár folyamán.

14:30: A West Ham számára Albian Ajeti leigazolását követően véget ért az átigazolási szezon, nyilatkozta Manuel Pellegrini.

14:27: A Leeds támadója, Danny Loader és a Bayern München középpályása, Meritan Shabani együtt van orvosin a Wolves székhelyén, a Sky Sports közlése szerint.

14:05: Kieran Tierney már orvosin! Az Arsenal és a Celtic mindenben megegyezett a védő ügyében.

13:44: Andy Caroll visszatérhet a Newcastle együtteséhez? A Sky Sports értesülései szerint nem kizárt. A Newcastle twitteren jelezte, hogy meglepetéssel készül mára…

13:34: Wilfried Zaha nem jelent meg a Crystal Palace mai edzésén, miután tegnap beadta a transzfer kérelmét. Négy és fél órája van, hogy megtalálja új klubját.

12:45: A SportItalia értesülései szerint a Wolves mindenben megegyezett az AC Milan együttesével, Franck Kessie 28 millió fontért cserébe költözhez a Farkashokhoz.

12:33: HIVATALOS! A Paris Saint-Germain fiatal tehetséges jobbhátvédje, Romaric Yapi mától a Brighton & Hove Albion játékosa!

12:24: BRÉKING! A Juventus korábban elfogadott egy 70 millió eurós ajánlatot a Tottenhamtől Dybaláért, de a torinóiak most visszaléptek az üzlettől.

12:22: Giovani Lo Celso már Londonban van, hogy átessen a kötelező orvosi vizsgálatokon a Tottenhamnél. 

12:21: HIVATALOS! A Newcastle leigazolta Emil Krafth-ot a francia Amiens csapatából. A svéd védőért 5 millió eurót fizettek, és egy éves szerződést ajánlottak neki.

12:19: A Newcastle érdeklődik a Bordeaux szélsője, Francois Kamano iránt, és tenni fognak egy 14 millió fontos ajánlatot a franciáknak még a zárás előtt.

11:44: Újabb név merült fel a Brightonnál. A legfrissebb hírek szerint a PSG U23-as csapatának szélsőjét, Romaric Yapit igazolnák le. Ez lenne a 19 éves játékos első felnőtt szerződése.

11:34: Az ESPN információi szerint Harry Maguire érkezésével Marcos Rojónak már nincs helye a Manchester Unitednél, ezért a következő szezonban kölcsönbe kerülhet az Evertonhoz.

11:17 NAGY ÁDÁM A BRISTOL CITY JÁTÉKOSA LETT – HIVATALOS!

A magyar válogatott középpályás hivatalosan is az angol másodosztályban folytatja a pályafutását. A játékos három plusz egy évre írt alá, és 2,25 millió fontért váltott klubot. Bővebben ITT!

11:14 HIVATALOS! A másodosztályban szereplő Brentford bejelentette, hogy leigazolták az Arsenal 19 éves védőjét,  Dominic Thompsont. A fiatal játékos egy három éves szerződést írt alá.

11:11:Southampton bejelentette, hogy hosszabbított Nathan Redmonddal. Az angol szélső egy új, négy éves szerződést írt alá.

11:10: Az Aston Villa bejelentette, hogy hosszabbított John McGinnel. A skót középpályás egy új, öt éves szerződést írt alá.

10:37: HIVATALOS! A francia másodosztályból igazolt kapust a Leeds United. A Championship csapat kölcsönbe hozta el Illan Mesliert az FC Lorient csapatából.

10:30: A Daily Mail értesülései szerint az Arsenal 20 éves csatára, Eddie Nketiah egy évig kölcsönbe kerülhet a Leeds Unitedhez.

10:12: Habár úgy tűnt, csendes zárónapja lesz a Wolvesnak, most mégis igazolhatnak egy játékost Meritan Shabani személyében a Bayern Münchentől. A 20 éves német támadó középpályás már Angliában van, hogy lezárják az üzletet, azonban szinte biztos, hogy először csak a klub U23-as csapatában fog szerepelni.

10:05: HIVATALOS! A West Ham leigazolta a Basel támadóját, Albian Ajetit! A svájci játékos egy négy éves szerződést írt alá, és 8 millió fontért vált klubot. Bővebben ITT!

10:02: Forgalmas nap lesz a mai az Emirates stadionban…a Sky Sports szerint a Celtic védője, Kieran Tierney már a repülőn ül London felé, hogy részt vegyen az Arsenalnál a kötelező orvosi vizsgálatokon. A 22 éves játékos lesz a legdrágább skót játékos, ha az Ágyúsok kifizetik érte a 25 millió fontot plusz a bónuszokat.

9:47 MI IS TÖRTÉNT EDDIG?

Hivatalos bejelentések még nem érkeztek, de Lukaku már Milánóban van orvosin. A Tottenham állítólag nagyon közel áll ahhoz, hogy leigazolja Paulo Dybalát és Ryan Sessegnont, és az Arsenal is bármelyik percben bejelentheti David Luiz érkezését. A Leicester Olaszországból igazolt középpályást, Dennis Praet pedig már a repülőn ül, útban új klubjához.

9:40: A Brighton sem tétlenkedik az utolsó napon…a legújabb hírek szerint Aaron Mooyt akarják még leigazolni az előző szezonban kieső Huddersfield csapatából.

9:30: Charlie Austin az angol másodosztályba igazolhat! A Sky Sports úgy tudja, hogy a Southampton jelenleg is tárgyal az üzletről a West Brom csapatával. Ebbe az üzletbe azonban még a Bristol City is beleszólhat…

9:16: A BBC Sport tényként közli, hogy a Tottenham mindenben megegyezett a Juventusszal Paulo Dybala átigazolásáról. Az argentin támadóért 70 millió eurót fizetnek az angolok. Bővebben ITT!

Képtalálat a következőre: „dybala tottenham”

9:12: A legfrissebb hírek szerint Lukaku 73 millió fontért igazol az Interbe.

9:10: A Derby Countyból igazol kapust a Manchester City. A korábbi Liverpool és angol válogatott hálóőr, Scott Carson ma vesz részt a kötelező orvosi vizsgálatokon, és egy éves kölcsönbe érkezik.

8:56: Egyelőre híján vagyunk a hivatalos bejelentéseknek…

8:50: Újabb játékost igazolhat a Tottenham a hajrában! Ryan Sessegnon mellett a Betis középpályását, Giovani Lo Celsót is meg szeretnék szerezni még a piac zárulása előtt.

8:35: David Luiz a legfrissebb hírek szerint 10 órakor érkezik az Emirates stadionba, hogy lezárják az átigazolását. A brazil védő tegnap nem jelent meg a Chelsea edzésén, amivel azt akarta elérni, hogy engedjék el az Arsenalhoz. Luiz érkezése viszont azt is jelenti, hogy Shkodran Mustafinak távoznia kell.

8:30: James Cooper, a Sky Sports helyszíni tudósítója szerint a Manchester United nem fog Lukaku helyére új csatárt venni, Ole Gunnar Solskjaer helyette inkább az utánpótlás csapat felé fordul, és fiatal tehetségeket fog beépíteni a csapatba. Emellett elmondta, hogy az MU számára Lukaku csak egy probléma volt, amit most végre sikerült megoldaniuk….

8:14: A Daily Mail úgy tudja, hogy Christian Eriksen elutasította a a Manchester United ajánlatát, és egyelőre marad a Tottenham játékosa. Bővebben ITT!

07:58: A Sky Sports Italia tényként közli, hogy a Leicester 19 millió fontért  leigazolja a Sampdoria játékosát, Dennis Praetet. A hírt az olaszok edzője, Eusebio di Francesco is megerősítette: “Praet a legjobb középpályás a ligában, nagyon fog nekünk hiányozni.”

07:39: A The Sun értesülései szerint az Arsenal tesz egy utolsó ajánlatot a Barcelona védőjéért, Samuel Umtitiért.

07:25: Úgy tűnik a Manchester United még a hajrában is Lukaku utódját keresi, és a legfrissebb hírek szerint ismét a Juventus csatára, Mario Mandzukic felé fordulnak, habár tegnap még arról pletykáltak, hogy Inaki Williamst akarjak leigazolni.

7:09: A Sky Sports tényként közli, hogy a Tottenham leigazolja a Ryan Sessegnont a Fulhamtől 25 millió fontért. Bővebben ITT!

7:05: Romelu Lukaku már Milánóban! Már eddig is szinte biztos volt, hogy a Manchester United csatára az Interben folytatja, tegnap este már arról is szó volt hogy mindenben megegyeztek a felek, mostanra pedig már a belgát a milánói reptéren kapták lencsevégre, ahol nagyon örültek neki a szurkolók…

6:50: HIVATALOS! A Crystal Palace-nál folytatja az Everton középpályása, James McCarthy. Az ír játékos 6 év után hagyja el a Goodison Parkot. Bővebben ITT!

06:45: A Premier League topcsapatai eddig a következő érkezőket és távozókat tudják felmutatni:

Manchester United

Érkezők: Harry Maguire (Leicester City – 87 millió), Aaron Wan-Bissaka (Crystal Palace – 55 millió), Daniel James (Swansea City – 17 millió). Távozók: Antonio Valencia (LDU Quito – ingyen), Ander Herrera (PSG – ingyen).

Manchester City

Érkezők: Rodri (Atlético Madrid – 70 millió), Angelino (PSV – 12 millió) Zack Steffen (Columbus Crew – 8 millió), Joao Cancelo (Juventus – 65 millió euró)
Távozók: Fabian Delph (Everton – 9,5 millió) Vincent Kompany (Anderlecht – ingyen), Danilo (Juventus – 30 millió euró)

Arsenal

Érkezők: Nicolas Pépé (Lille OSC – 80 millió), William Saliba (Saint-Etienne – 30 millió), Gabriel Martinelli (Ituano FC – 6 millió), Dani Ceballos (Real Madrid – kölcsönbe). Távozók: Laurent Koscielny (Bordeaux – 5 millió), David Ospina (SSC Napoli – 3,5 millió), William Saliba (Saint-Etienne – kölcsönbe), Aaron Ramsey (Juventus – ingyen), Petr Cech (visszavonult), Danny Welbeck (? – ingyen), Stephan Lichtsteiner (? – ingyen).

Liverpool

Érkezők: Sepp van den Berg (PEC Zwolle – 1,5 millió), Harvey Elliott (Fulham – ?), Adrián (West Ham – ingyen). Távozók: Danny Ings (Southampton – 22 millió), Simon Mignolet (Club Brugge – 8 millió), Rafael Camacho (Sporting – 5 millió), Daniel Sturridge (? – ingyen), Alberto Moreno (Villarreal – ingyen), Sheyji Ojo (Rangers – kölcsönbe), Harry Wilson (Bournemouth – kölcsönbe)

Chelsea

Érkezők: Frank Lampard (edző – Derby County), Mateo Kovacic (Real Madrid – 45 millió), Tiemoué Bakayoko (AC Milan – kölcsönből vissza). Távozók: Maurizio Sarri (edző – Juventus), Eden Hazard (Real Madrid – 100 millió), Eduardo Carvalho (Braga – ingyen), Gary Cahill (Crystal Palace – ingyen), Gonzalo Higuain (Juventus – kölcsönből vissza), Alvaro Morata (Atletico Madrid – kölcsön), Ethan Ampadou (RB Leipzig – kölcsön), .

Tottenham

Érkezők: Tanguy Ndombele (Lyon – 60 millió), Jack Clarke (Leeds United – 11 millió). Távozók:  Kieran Trippier (Atlético Madrid – 20 millió), Vincent Janssen (CF Monterrey – 7 millió), Fernando Llorente (? – ingyen), Michel Vorm (? – ingyen).

06:35 Jó reggelt kívánunk minden kedves Olvasónknak! Reméljük izgalmas napunk lesz! Átigazolásokra fel!