Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BREAKING: a Juventus visszahátrált a Spurs ajánlatától – sajtóhír

A ”Zebrák” első körben elfogadták a londoni gárda ajánlat, majd most visszautasították, az átigazolásokban bennfentes, David Ornstein információi alapján.


Mint arról beszámoltunk a délelőtt folyamán, a Juventus elfogadta a Tottenham 70 millió eurós ajánlatát Paulo Dybaláért, majd végül meggondolták magukat és visszalépnek az üzlettől. A transzfer egyébként is nehézkesen haladt, ugyanis az argentin támadó kijelentette, hogy maradni akar, mert szereti a klubot, a csapattársakat, és az olasz légkört is. Mindezt azok után is úgy gondolja, hogy Maurizio Sarri elmondta neki, ugyanaz a szerepkör vár rá, mint tavaly, Massimiliano Allegri irányítása alatt.

Dybala tehát nem valószínű, hogy a nyár folyamán elhagyja a Juventust, ugyanis komoly érdeklődők csak a Premier League-ből akadtak iránta. Azonban a sajtó megszellőztetett egy Icardi-Dybala cserét, miután Lukaku nem érkezik a csapathoz, hanem pont a milánói alakulatot választotta.

Juventus – Transzfer Térkép

Érkezők: Maurizio Sarri (edző – Chelsea), Luca Pellegrini (AS Roma – 22 millió) Aaron Ramsey (Arsenal – ingyen), Adrien Rabiot (PSG – ingyen), Gonzalo Higuain (Chelsea – kölcsönből vissza), Gianluigi Buffon (PSG – ingyen), Matthijs De Ligt (Ajax – 75 millió).
Távozók: Massimiliano Allegri (edző – ?), Leonardo Spinazzola (AS Roma – 29,5 millió), Emil Audero (Sampdoria – 20 millió), Stefano Sturaro (Genoa – 16,5 millió), Riccardo Orsolini (Bologna – 15 millió), Alberto Cerri (Cagliari – 9 millió), Andrea Favilli (Genoa – 7 millió), Andrea Barzagli (visszavonult), Moise Kean (Everton – 27,5 + 2,5 millió).

Tottenham – Transzfer Térkép

Érkezők: Tanguy Ndombele (Lyon – 60 millió), Jack Clarke (Leeds United – 11 millió).
Távozók:  Kieran Trippier (Atlético Madrid – 20 millió), Vincent Janssen (CF Monterrey – 7 millió), Fernando Llorente (? – ingyen), Michel Vorm (? – ingyen).