Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Serie A-ba szerződött az Ajax húzóembere – HIVATALOS

A sikeres orvosi vizsgálatokat követően a kieső pozíciókból feljebb vágyó olasz élvonalbeli klub péntek délután bejelentette a rutinos dán középpályás leigazolását…

A Genoa csapata bejelentette Lasse Schöne leigazolását az Ajax Amszterdam gárdájától, aki hét év után hagyta el az aktuális holland bajnoki címvédő csapatát

Olasz sajtó hírek szerint a rutinos középpályás mindössze 1.5 millió euró ellenében váltott klubot, bizonyára új környezetre és több játéklehetőségre vágyott, ezért igazolt kisebb klubhoz.

A 33 esztendős dán válogatott középpályás 2012-ben a NEC Nijmegen gárdájától szerződött az Ajaxhoz, amely színeiben hét év alatt 286 tétmeccsen 64 találatot szerzett. A karmester vezetőszerepét mutatja, hogy a tavalyi szezonban a Bajnokok Ligája elődöntőjéig menetelő, s első sorban fiatalokra épülő gárdában is komoly szerep jutott neki 51 hivatalos mérkőzésen való pályára lépésével.

A Genoa gárdája a Serie A elmúlt szezonjában a 20 csapatos mezőny utolsó bennmaradó, 17. helyén zárt, kizárólag jobb egymás elleni eredményének köszönhetően őrizte meg élvonalbeli tagságát az Empoli csapatával szemben, ám az edzőváltást követően céljuk nem titkoltan a középmezőny elérése lehet az új idényben.