Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A spanyol másodosztályban folytatja a Borussia Dortmund korábbi kiválósága – hivatalos

A La Liga 2-ben, azaz a spanyol másodosztályban szereplő Real Zaragoza csapat hivatalos oldalán keresztül jelentette be, hogy leigazolták Shinji Kagawát. 

Forrás: 101greatgoals.com

Shinji Kagawa a spanyol másodosztályban, a Real Zaragoza csapatában folytatja karrierjét. A japán játékos leigazolásával a feljutás lesz a cél a csapat számára, azonban néhány évvel ezelőtt még nem ebbe az irányba tartott a karrierje.

Kagawa korábban Jürgen Klopp Borussia Dortmundjában játszott, és alapembernek számított, kétszer német bajnok is lett velük. 2012-ben azonban eligazolt a Manchester Unitedbe, ahol korábbi formájának a töredékét sem tudta átmenteni, és megfeneklett a karrierje. 2014-ben ezért visszakerült Dortmundba, de nem tudott már ott sem bekerülni a kezdőcsapatba. Idén januárjában kölcsönadták a Besiktasnak fél szezonra, és négy gólt szerzett is azon a 19 mérkőzésen, amin pályára lépett. Visszatértével a Dortmund nem marasztalta, és inkább eladták a Zaragozának.

Kagawa a spanyol csapar második japán játékosa Aria Hasegawa után. A középpályás Pep Bielt fogja helyettesíteni, aki idén nyáron Dániába igazolt.