Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Neymar édesapja elárulta, mi számít igazán a fiának!

A brazil klasszis édesapja, aki egyben az ügynöke is, az As című madridi sportnapilapnak adott legutóbb exkluzív interjút, amelynek nagyobb részében természetesen arról volt szó, miképpen állnak jelenleg a dolgok a fia körül.

(Kép: thesun.co.uk)

“A fiam az elmúlt időszakban nagyon sokáig nem futballozhatott sérülése miatt. Június óta nem játszhatott, nem edzhetett, de ez az időszak csak még erősebbé tette őt. Az élet és a futball sok mindenre megtanít! Hamarosan visszatér a pályára, most már nem kell sokat várni. Édesapaként annak örülök a legjobban, ha a fiamat futballozni láthatom. Éppen ezért teljesen át tudom érezni a helyzetét. – Kezdte az ominózus részt Neymar édesapja, akit annak rendje és módja szerint megkérdeztek a PSG-ről, a Barcelonáról, és Real Madridról is.

“Egy valami számít igazán: Neymar akkor lesz igazán boldog, ha újra élvezheti a futballt!” – Adta meg az igen diplomatikus választ az édesapa, aki érezhetően nem akar belemenni semmiféle találgatásokba, így abba sem, hogy ő hol látná legszívesebben fiát.