Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Ha marad, Bale-nek lesznek problémái, nem a klubnak!”

A blancók korábbi kiválósága, Pedja Mijatovic ismételten megszólalt Gareth Bale-ről. A szerb csatár a futballal foglalkozó rádióműsor, az ‘El larguero’ adásában nyialtkozott. 

Mijatovic (jobbra) továbbra is nyomon követi a Realnál történteket (Kép: marca.com)

“Ha mégis marad a klubnál, a Real Madridnak ez nem jelent majd problémát. Akinek problémái lesznek, az egyedül Bale, hiszen egyértelmű, hogy Zidane nem számol vele.” – Fogalmazta meg nagyon is egyértelmű véleményét Mijatovic, akinek szavaiból kitűnik, hogy Bale számára valóban az lenne a legjobb, ha beletörődne abba, hogy távoznia kell a Realtól.

Az interjú további részeiben megkérdezték Mijatovicot arról is, hogy mit gondol az idei Real Madridról, vagy Luka Modric helyzetéről.

“Kezdjük azzal, hogy jól ismerem Lukát, jó barátok vagyok. Nem fog aláírni semmiféle szerződést más klubbal, hiszen boldog a Real Madridnál. Ráadásul ne feledjük, hogy a regnáló Aranylabdásról beszélünk!” – Hangzott a konkrét válasz Modric jövőjével kapcsolatban, majd következhetett Zinedine Zidane és a csapat.

“Az előszezon valóban furcsán alakult. A Red Bull Salzburg ellen például a három védős rendszert is kipróbálta Zidane. Szerintem láthatjuk még viszont ezt a felállást a szezon során. A Real Madrid biztosan versenyképes csapat lesz, fokozatosan fejlődve!” – Így Mijatovic