Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rutinos védővel erősített a BL-re az Atalanta – HIVATALOS

Tovább folytatta a 2019-2020-as játékoskerete gyarapítását az olasz bajnokság (Serie A) tavalyi meglepetéscsapata, a fennállása első BL-szereplésére készülő Atalanta egyesülete…

Az Atalanta csapata péntek este hivatalosan bejelentette, hogy egyéves szerződést kötött a rutinos, szlovák válogatott védővel, Martin Skrtellel, aki a török Fenerbahcétól csatlakozott a bergamóiakhoz.

A 34 esztendős védő a sikeres orvosi vizsgálatokat követően kötött szerződést a Serie A tavalyi bronzérmesével, amely 111 éves története alatt most először nyert jogosultságot  azEurópa legrangosabb nemzetközi kupasorozatában való részvételre.

Skrtel fénykorában 2008 és 2015 között több mint 300 mérkőzésen lépett pályára a Liverpool szerelésében, az elmúlt három szezont pedig már a Fenerbahce alkalmazásában töltötte, miközben a válogatottságtól való tavalyi visszavonulásáig 103 alkalommal húzhatta magára Szlovákia címeres szerelését.

A bergamóiak a kolumbiai csatár Luis Muriel és az ukrán középpályás Ruszlan Malinovszkij után a harmadik jelentős igazolásukat hajtották végre a nyári átigazolási időszak során.

Mint ismeretes, saját stadionja újjáépítése miatt az Atalanta a hazai Bajnokok Ligája-mérkőzéseit a milánói San Siróban, az olasz bajnokikat pedig a Sassuolo által is bérelt Reggio emiliai stadionban fogja lejátszani a következő idény folyamán.