Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Felkészülés: büntetőkkel győzte le a Valenciát az Inter

Egyre közelebb a bajnoki rajt, ennek függvényében mindkét együttes komolyan vette a találkozót, amelyen igazságos döntetlen született a rendes játékidőben, így büntetőkkel döntötték el a mérkőzés sorsát a csapatok.


Az első játékrészt a “denevérek” uralták, több lehetősége is volt a hazai pályán játszó együttesnek, az Internek viszont nem volt kaput eltaláló lövése, és a mutatott játék sem volt az igazi. A félidő egyetlen gólját, Carlos Soler szerezte, ennek következtében 1-0-ás eredménnyel mehettek pihenőre a csapatok.

A második felvonásban már kiegyenlítettebb volt a játék, sőt, inkább már a “kék-feketék” diktálták a tempót, feljebb kapcsoltak egy fokozattal, és végre támadásokkal is próbálkoztak. A 81. percben ennek meg is lett az eredménye, hiszen egyenlít a vendég csapat, Politano talált be büntetőből. A rendes játékidő tehát döntetlennel zárult, így jöhettek a büntetők.

A tizenegyespárbajban sokáig nem hibázott senki sem, a hetedik sorozatban Garay vétett, az utána következő Bastoni pedig értékesítette a büntetőjét, ennek következtében az Inter legyőzi a Valenciát.

Valencia – Inter 1-1; büntetőkkel 7-8 (1-0)
Gólszerzők: C. Soler (38′) ill. M. Politano (81′ – büntető)

A Valencia mához egy hétre kezdi meg az új idényt, hazai pályán fogadják majd a Real Sociedad gárdáját.

Az Inter augusztus 26-án játssza majd első bajnoki találkozóját, a Lecce együttesét látják vendégül.