Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Felkészülés: büntetőpárbajban maradt alul a Real Madrid az AS Roma ellen a főpróbán – videóval

A Real Madrid utolsó felkészülési mérkőzését játszotta a jövő heti spanyol bajnoki nyitány előtt. Az ellenfelük az AS Roma volt, az olaszok pedig nem adták magukat könnyen: két gólt lőttek a királyiaknak, igaz, kettőt kaptak is, így végül a büntetők döntöttek az olaszok javára. A Serie A majd csak augusztus 24-én indul, de a római klub sem játszik már több felkészülési mérkőzést előtte. 

Forrás: AS Roma Twitter

Az első félidőben valamivel jobban játszott a Roma, de a vezetést a 16. percben a Real Madrid szerezte meg Marcelo révén. Erre a 34. percben Perotti válaszolt, és egyenlített csapatának. A 39. percben Casemiro szerezte meg ismét a vezetést a királyi gárdának, de nem örülhettek sokáig, mert mindössze egy perccel később Dzeko ismét egyenlíteni tudott.

A második félidőben és a cserék után a Real Madrid vette át az irányítást, viszont a gólok nem jöttek össze nekik, hiába volt fent a pályán több támadójuk, mint védőjük. A Roma is visszavett egy kicsit a lendületből, így ők sem találtak már be rendes játékidőben.

A döntetlen miatt tizenegyespárbaj következett. Sokáig mindkét oldalon értékesítették a büntetőket, ám az ötödik körben Marcelo hibázott, így az AS Roma nyerte meg a mérkőzést.

AS Roma – Real Madrid: 2-2 (2-2) Büntetők után: 3-2
Gólszerzők: Perotti (34.), Dzeko (40.) ill. Marcelo (16.), Casemiro (39.)
Sárga lap: – ill. Militao (64.)
Kiállítás: – ill. –

https://www.youtube.com/watch?v=HQirBTLe77A