Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: kiütéses Man. United-siker a Chelsea ellen! – videóval

Az angol élvonal (Premier League) 2019/2020-as szezonjának 1. fordulója rögtön egy rangadóval indult, hiszen a Manchester United a Chelsea-t fogadta. Nem kis meglepetésre Ole Gunnar Solskjaer csapata hatalmas pofont adott Frank Lampard legénységének…

Minden bizonnyal senki sem számított arra, hogy a Manchester United könnyedén veri a Chelsea-t, vagy éppen fordítva. Nos, a ‘vörös ördögök’ nem kímélték a londoni ‘kékeket’, s egy laza négyest rámoltak be Kepa hálójába. Azt gyorsan tegyük hozzá, a mérkőzés koránt sem indult ennyire egyértelműen, sőt talán eleinte a vendégek jobbnak is tűntek a hazaiaknál. A vezetést a 18. percben szerezte meg Solskjaer együttese, Zouma szabálytalanságát követően büntetőhöz jutott a United, amit Rashford magabiztosan értékesített. Az első félidőben nem született több gól. 

A fordulást követően aztán egyértelműen a Chelsea fölé nőtt a Manchester United, s jól megsorozta a vendégeket. Az előnyét a 65. minutumban növelte a United, ekkor Martial talált be, majd a 67. percben Rashford jegyezte csapata harmadik, míg saját második gólját. A pontot az i-re aztán a debütáló Daniel James tette fel, aki ráadásul élete első Premier League találkozóján rögtön betalált. 

Manchester United – Chelsea 4-0 (1-0)
Helyszín: Old Trafford, Manchester
Gólszerzők: Rashford(18., büntető, 67.), Martial(65.), James(81.) ill.
Kiállítva: – ill. –

Manchester United: De Gea – Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw – McTominay, Pogba – Pereira(James 74.), Lingard(Mata 86.), Martial – Rashford(Greenwood 86.). Menedzser: Ole Gunnar Solskjaer.

Chelsea: Kepa – Azpilicueta, Christensen, Zouma, Emerson – Jorginho(Kanté 73.), Kovacic – Pedro, Barkley(Pulisic 58.), Mount – Abraham(Giroud 66.). Menedzser: Frank Lampard. 

https://www.youtube.com/watch?v=_FJDJzPr1aw

Az 1. forduló további végeredményei:

Liverpool – Norwich City 4-1
West Ham – Manchester City 0-5

Watford – Brighton 0-3
Crystal Palace – Everton 0-0
Burnley – Southampton 3-0
Bournemouth – Sheffield 1-1
Tottenham – Aston Villa 3-1
Leicester City – Wolverhampton 0-0
Newcastle – Arsenal 0-1