Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pogba a szavát adta

Angol lapok megerősítették, hogy Paul Pogba elkötelezettséget mutat a maradásra a Manchester United csapata felé, és minderről a szándékáról immár a “Vörös Ördögöket” is tájékoztatta…

A Mirror információi szerint Paul Pogba miután nem igazolt el a Manchester United csapatától, hűségről biztosította klubját, és a játékos elmondása szerint az öltözőben sem fog hangot adni elégedetlenségének és elvágyódási szándékának többet, s erről a gárda menedzserét, Ole Gunnar Solskjaert is tájékoztatta.

A 26 éves világbajnok középpályás iránt egész nyáron érdeklődött a Real Madrid és a Juventus csapata, Pogba pedig rendszerint kacérkodott a “királyi gárdával” és korábbi klubjával egyaránt, ám végül az angol átigazolási piac lejártáig nem került sor a klubváltására, és bizonyára most már nem is fog távozni, hiszen nem tudnák őt kivel helyettesíteni.

Az angol források szerint Pogba ráadásul immár a legnagyobb esélyes arra, hogy a United csapatkapitánya legyen a 2019-2020-as szezonban Ashley Young távozását követően.

A francia légióst még 2021-ig köti élő szerződés az Old Traffordra, amely további egy évvel meghosszabbítható, jó eséllyel azonban legkésőbb jövő nyáron ismét napirendi pontra fog kerülni az esetleges klubváltása.

Manchester United – Transzfer térkép

Érkezők: Harry Maguire (Leicester City – 87 millió), Aaron Wan-Bissaka (Crystal Palace – 55 millió), Daniel James (Swansea City – 17 millió).
Távozók: Antonio Valencia (LDU Quito – ingyen), Ander Herrera (PSG – ingyen). Romelu Lukaku (Inter – 65+12 millió)