Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Új kapust igazolhat a Liverpool – sajtóhír

A szezonnyitón megsérülő Alisson Becker helyére az angol lapok szerint a BL-győztes Liverpool csapata rutinos hálóőrt szeretne igazolni…

A The Telegraph beszámolója szerint a Liverpool csapata úgy készül, hogy első számú kapusa, Alisson Becker legalább 4-6 hétig harcképtelen lesz, és hogy ne egyedül a spanyol Adriánra háruljon minden teher, szerződést kívánnak adni a rutinos Andy Lonergan számára.

A 35 esztendős klub nélküli hálóőr a nyári felkészülést a “Vörösök” táborában töltötte, de az idényre egyelőre nem kapott szerződést a klubtól, most azonban olyan vészhelyzet áll fent, hogy mégis számíthatnak rá.

Lonergan annak idején U20-as válogatottságig védte, pályafutása során jobbára az angol másodosztályban (Championship) védett, megfordult többek közt a Wolverhampton, a Bolton, a Fulham és a Leeds United alkalmazásában is.

Liverpool – Transzfer térkép

Érkezők: Sepp van den Berg (PEC Zwolle – 1,5 millió), Harvey Elliott (Fulham – ?), Adrián (West Ham – ingyen).
Távozók: Danny Ings (Southampton – 22 millió), Simon Mignolet (Club Brugge – 8 millió), Rafael Camacho (Sporting – 5 millió), Daniel Sturridge (? – ingyen), Alberto Moreno (Villarreal – ingyen), Sheyji Ojo (Rangers – kölcsönbe), Harry Wilson (Bournemouth – kölcsönbe)