Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb pert akasztottak Neymar nyakába!

Miközben napról napra téma a világsajtóban a klubváltásának lehetősége, természetesen a zűrös magánéletében is folyamatosan témát szolgáltat napjaink kétségkívül legnagyobb médiafigyelmét kiérdemlő játékosa, Neymar…

Neymar a múlt szezonvégi Francia Kupa-döntő átadóján az érmekért menetben megütött egy neve elhallgatását kérő Rennes-szurkolót, aki most hivatalos formában beperelte Paris Saint-Germain brazil kiválóságát.

A szurkoló állítólag folyamatosan sértegette a PSG klasszisát, aki így válaszolt a beszólásokra. A drukker végül azt követően döntött a per mellett, hogy találkozott Neymar képviselőivel, akik állítása szerint semmilyen elégtételre nem voltak hajlandóak az irányában. Az esetet követően a francia liga végül hárommeccses eltiltással sújtotta a sportszerűtlen játékost.

Neymar lassan bérlettel jár a bíróságra, ugyanis rövid időn belül ez lesz a második bírósági ügye, miután tavasszal egy brazil nő perelte be, azzal vádolva, hogy erőszakoskodott vele egy párizsi hotelszobában. Abban az ügyben a bíróság ejtette a vádakat.