Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Monaco szélsőjével erősített az Anderlecht – hivatalos

A Tottenhamet is megjárt támadó teljesítménye lejtmenetet vett, és már a hercegségieknél sem számítanak rá, de a belga klubnál benne látják a megoldást.


Az Anderlecht hivatalosan is bejelentette, hogy a következő idényre kölcsönvette az AS Monaco szélsőjét, Nacer Chadlit. A nagy múltú klub a tavalyi pocsék szezon után próbál visszatérni a helyes útra, ennek következtében elcsábították a Manchester Citytől Vincent Kompanyt, valamint a West Ham United csapatától Samir Nasrit, azonban a bajnokság velük együtt is harmatgyengén kezdődött. Az Anderlecht 3 fordulót követően 2 döntetlennel és 1 vereséggel áll. A belga együttesnél ezért is néztek ki egy olyan támadót, aki rutinjával segíteni tudja a csapatot, és az egyetlen ilyen elérhető név, Nacer Chadli volt.

A 30 éves szélső tavaly nyáron érkezett a Monacohoz 12 millió euró ellenében a West Bromwich csapatától, azóta 22 mérkőzésen szerepelt, amelyeken sem gólt, sem gólpasszt nem jegyzett.

AS Monaco – Transzfer Térkép

Érkezők: Gelson Martins (Atletico Madrid –  30 millió), Benjamin Lecomte (Montpellier – 13,5 millió) Jorge (Santos – ingyen).
Távozók: Nacer Chadli (Anderlecht – kölcsön)