Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mindenben megegyezett új játékosával a Napoli – sajtóhír

Olasz és holland sajtóértesülések egybehangzóan megerősítették, hogy a PSV kiváló szélsője rövidesen a Napoli játékosa lesz, bár egyelőre még nem várható a hivatalos bejelentés…

Az Eindhoven Dagblad megerősítette, hogy a hétfői napon a Napoli vezetősége mindenben megállapodott a Hirving Lozano ügyeit képviselő, hírhedt játékosügynök Mino Raiolával, korábban pedig már a PSV Eindhoven csapatával is tisztázták a klubváltásának körülményeit.

Azonban az olasz sajtó úgy tudja, hogy a nápolyi klub egyelőre kivár a tranzakció véglegesítésével, ugyanis arra várnak, hogy vajon az Interrel sikerül-e tető aláhozni a milánóiak durcás sztárja, Mauro Icardi megszerzését, akiért a hírek szerint a saját nevelésű ikon, Lorenzo Insignét sem lennének szívbajosak odaadni.

A 24 éves mexikói szélső múlt nyáron igazolt hazájából a PSV-hez, s a holland bajnokság (Eredivisie) elmúlt kiírásában 30 pályára lépés alatt 17 gólt és 8 gólpasszt regisztrált, s mindhárom kategóriában elérte tavalyi egész éves statisztikáit (29 meccs, 17 gól, 8 gólpassz), noha az idény második fele sokkal mérsékeltebben sikerült számára, és egy térdsérülés miatt idő előtt harcképtelen lett. A tavalyi szezont összességében 40 tétmeccsen 21 találattal zárta.

Napoli – Transzfer térkép

Érkezők: Kostas Manolas (AS Roma – 36 millió) Alex Meret (Udinese – 22 millió), Giovanni Di Lorenzo (Empoli – 9,5 millió), David Ospina (Arsenal – 3,5 millió) Orestis Karnezis (Udinese – 2,5 millió), Eljif Elmas (Fenerbahce – 16 millió).
Távozók: Amadou Diawara (AS Roma – 21 millió), Raul Albiol (Villarreal – 5 millió), Carlos Vinicius (SL Benfica – 17 millió), Marko Rog (Cagliari – kölcsönbe).