Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: újabb klub jelentkezett be Marianóért – sajtóhír

Spanyol sajtóinformációk szerint bajnoki rivális csapat vinné a Real Madrid mellőzött támadóját, Mariano Diazt. 

Forrás: Marca

A spanyol Marca értesülései szerint a Betis bejelentkezett a Real Madridnál Mariano Diazért. A sevillai csapat mindenképpen egy éves kölcsönben gondolkodna, de problémát jelenthet nekik a játékos 5 millió eurós fizetése, így van még mit megtárgyalniuk a madridiakkal. A támadó már ki is maradt a királyi gárda utazó keretéből az AS Roma elleni felkészülési mérkőzésükön.

Mariano 2018 nyarán tért vissza a Lyonból a Real Madridba, de egyáltalán nem tudott alapemberré válni. Akkor megkapta a 7-es mezszámot is, de ez most Eden Hazard-nak adták. A dominikai támadóért érdeklődött már az AS Roma és az AS Monaco is, de most úgy tűnik marad a spanyol bajnokságban.

Real Madrid – Transzfer térkép

Érkezők: Eden Hazard (Chelsea – 100 millió), Luka Jovic (Eintracht Frankfurt – 60 millió), Éder Militao (FC Porto – 50 millió), Ferland Mendy (Lyon – 48 millió), Rodrygo (FC Santos – 45 millió).
Távozók: Mateo Kovacic (Chelsea – 45 millió), Marcos Llorente (Atlético Madrid – 30 millió), Theo Hernández (AC Milan – 20 millió), Raúl de Tomás (Benfica – 20 millió), Dani Ceballos (Arsenal – kölcsönbe), Sergio Reguilón (Sevilla – kölcsönbe), Martin Ödegaard (Real Sociedad – kölcsönbe), Borja Mayoral (Levante – kölcsönbe), Jesús Vallejo (Wolverhampton – kölcsönbe), Luca Zidane (Racing Santander – kölcsönbe).