Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Valencia kölcsönvette a Villarreal védőjét! – hivatalos

A Valencia hivatalos közleményén keresztül tudatta, hogy kölcsönvette a Villarreal rutinos védőjét, Jaume Costát…

A Valenciánál fogja tölteni a 2019/2020-as szezont a Villarrealt már 2012 óta erősítő Jaume Costa. Igaz számára ez a környezet koránt sem lesz ismeretlen, hiszen Valenciában született, illetve a ‘denevérek’ színeiben nevelkedett. Nem mellesleg a kölcsönszerződés nem tartalmaz opciós vásárlási jogot. 

Jaume Costa minden bizonnyal Marcelino kérésére érkezhetett, hiszen ők már dolgozhattak együtt a Villarrealnál. Ahogy már említettük, korábban megfordult már a Valenciában, de a felnőttek között csupán egy mérkőzésen kapott lehetőséget. A Villarrealnál viszont kihagyatatlannak számított az elmúlt években, viszont a komolyabb sérülések nem kerülték el. A klub szerelését ez idáig 243 tétmérkőzésen húzhatta fel magára. 

Valencia – Transzferkép 

Érkezők: Jasper Cillessen (Barcelona – 35 millió), Maxi Gomez (Celta Vigo – 14,5 millió) Denis Cheryshev (Villarreal – 6 millió), Manu Vallejo (Cádiz – 5,5 millió), Jorge Sáenz (Tenerife – 2 millió), Salva Ruiz (Mallorca – ingyen), Jason (Levante – ingyen), Jaume Costa (Villarreal – kölcsönbe)
Távozók:  Neto (Barcelona – 26 millió), Simone Zaza (Torino – 12 millió), Jeison Murillo (Sampdoria – 12 millió), Santi Mina (Celta Vigo – ingyen).