Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olaszországba várják a rutinos spanyol támadót – sajtóhír

A legutóbb a Premier League-ben szereplő veterán spanyol támadó hazája helyett jó eséllyel a számára cseppet sem ismeretlen Olaszországban folytathatja pályafutását, ugyanis az aktuális beszámolók értelmében legalább három csapat is szívesen látná…

A Corriere dello Sport megerősítette, hogy a minap a Lazio csapata hároméves szerződésajánlatot kínált a Tottenham gárdájától lejáró kontraktusa után távozó Fernando Llorente részére, aki iránt az olasz élvonalból (Serie A) még a városi rivális AS Roma, valamint a tavalyi második helyezett Napoli gárdája is érdeklődik.

A 34 esztendős spanyol támadó az elmúlt három idényt a Szigetországban töltötte, a Spurst (2017-2019) megelőzően ugyanis a Swansea (2016-2017) labdarúgója volt, Mauricio Pochettino csapatának soraiban első sorban kiegészítő emberként számoltak vele, de múlt tavasszal így is fontos gólokat szerzett a gárda BL-döntőig tartó menetelésében. Összességében a londoni klubnál eltöltött időszakot 66 mérkőzés alatt szerzett 13 találattal zárta.

Llorente számára korántsem lenne ismeretlen a Serie A, hiszen 2013 és 2015 között a mostani hazai hegemóniáját kiépíteni kezdő Juventus alkalmazásában állt, és minden sorozatot figyelembe véve 92 találkozón 27-szer volt eredményes a torinói csapat színeiben.

Korábban arról még arról szóltak a hírek, hogy a veterán csatár vissza fog térni nevelőegyesületéhez, az Athletic Clubhoz, azonban immár sokkal erősebbnek tűnnek a sajtóban az olasz klubok érdeklődései a baszkokénál, így a romantikus visszatérés létrejöttére vajmi kevés esély mutatkozik pillanatnyilag…