Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bakayoko visszatérhet korábbi klubjához – sajtóhír

A 24 éves középpályásért bejelentkezett egykori klubja, egy évre vennék őt kölcsön végleges vásárlási opcióval.


Tiemoué Bakayoko újra a Monaco együttesében rúghatja a bőrt, a Daily Mail információi szerint. A francia együttes egy évre venné kölcsön a Chelsea játékosát, opciós végleges vásárlási joggal. A 24 éves középpályás hajlana is az átigazolásra, ugyanis Lampard csak sokadikként számít rá a posztján. Bakayoko 2014-ben érkezett a Monacohoz, három évet töltött el a csapat kötelékeiben, az utolsó szezonja sikerült igazán kiválóra, ezért is szerződtették őt a “kékek”. Azonban nem úgy ment neki a játék, ahogy azt elvárták, ezért kölcsönadták őt az AC Milan gárdájának az elmúlt esztendőben, de ott sem alkotott maradandót. A Monacónál viszont úgy gondolják, hogy náluk nagy segítség lenne a játéka az együttes jelenlegi formáját tekintve.

A 24 éves francia középpályás 43 alkalommal lépett pályára a Chelsea színeiben, ezeken 3 gólig és 3 gólpasszig jutott.

AS Monaco – Transzfer Térkép

Érkezők: Gelson Martins (Atletico Madrid –  30 millió), Benjamin Lecomte (Montpellier – 13,5 millió) Jorge (Santos – ingyen), Henry Onyekuru (Everton – 13,5 millió)
Távozók: Nacer Chadli (Anderlecht – kölcsönbe).

Chelsea – Transzfer Térkép

Érkezők: Frank Lampard (edző – Derby County), Matteo Kovacic (Real Madrid – 45 millió), Tiemoué Bakayoko (AC Milan – kölcsönből vissza).
Távozók: Maurizio Sarri (edző – Juventus), Eden Hazard (Real Madrid – 100 millió), Eduardo Carvalho (Braga – ingyen), Gary Cahill (Crystal Palace – ingyen), Gonzalo Higuain (Juventus – kölcsönből vissza), Alvaro Morata (Atletico Madrid – kölcsön), Ethan Ampadou (RB Leipzig – kölcsön), Danny Drinkwater (Burnley – kölcsön), David Luiz (Arsenal – 8 millió).