Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Franciaországba küldte kapusát a Real Sociedad – HIVATALOS

A spanyol élvonalbeli (La Liga) Real Sociedad csapata némileg váratlanul megvált eddigi első számú kapusától, akit a következő szezonra kölcsönben Franciaországba irányítottak…

A francia bajnokság (Ligue 1) elmúlt kiírását a hatodik helyen befejező Montpellier csapata a szerdai nap folyamán bejelentette, hogy kölcsönvette a Real Sociedad argentin kapusát, Geronimo Rullit a 2019-2020-as idényre.

Francia sajtóértesülések szerint a vásárló klub 1 millió eurót fizet a baszk csapatnak a kölcsönért és jövő nyáron további 10 millióért véglegesen is megvásárolhatják tőlük a 27 esztendős argentin portást.

Rulli 2014-ben az Estudiantes La Plata gárdájától került először még kölcsönben a Real Sociedadhoz, és az elmúlt öt szezonban rendszerint a kék-fehér alakulat első számú kapusa volt, a 2016-2017-es kiírásban például mind a 38 bajnoki mérkőzésen ő védhette az együttes ketrecét. Összességében az elmúlt öt esztendő leforgása alatt 170 tétmeccsen állt a csapat kapujában.

Az argentin hálóőr távozásával a korábban az Atlétic Madridnál is szereplő Miguel Angel Moya, valamint a rivális Athletic Clubtól igazolt fiatal, Alex Remiro versenghet majd a játéklehetőségért.