Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rebrov: “A Dinamo egy másik szintet képviselt”

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a Ferencváros hazai pályán kikapott a Dinamo Zagreb együttesétől a harmadik Bajnokok Ligája selejtezőkör visszavágóján, ezzel pedig búcsúzott a sorozattól, és az Európa-ligában folytatják. A klub vezetőedzője, Szergej Rebrov a találkozó után mesélt a benyomásairól.

Forrás: fradi.hu

A Fradinak két sikeres selejtező kör után már nem jött össze a harmadik is a BL-ben, és kiestek a sorozatból, miután a visszavágón 0-4-re kikaptak a Dinamo Zagreb csapatától.

Szergej Rebrov, a klub vezetőedzője a mérkőzés után megköszönte a csapatnak a küzdést, a szurkolóknak pedig a csodálatos buzdítást, az értékelésében viszont kitért arra, hogy a Dinao Zagreb más szintet képviselt főleg gyorsaságban, ami végül eldöntötte a találkozót.

“Sajnos megtörténnek az ilyen mérkőzések a futballban. Az első félidőben még jól játszottunk, ha gólra tudjuk váltani a helyzeteinket, más lett volna a mérkőzés képe. A második találat eldöntötte a párharc sorsát. Köszönöm a csapatnak a küzdését, a szurkolóknak pedig a csodálatos buzdítást. Készülünk a következő párharcra az Európa Ligában, illetve a magyar bajnokság rajtjára. A mérkőzés előtt is elmondtam, hogy nagyon készültünk a meccsre, ám nehéz a feladatunk, ha így nyomás alá helyez minket az ellenfél. A sebesség döntötte el a párharcot, nagyon magas szinten játszott a Dinamo, ez egy másik gyorsasági szint volt, amit mutatott ellenfelünk, ez döntötte el a találkozót.”

– mondta Rebrov a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón.

A magyar klub az Európa-liga selejtezőjében folytatja, ahol egy fordulót kell csak nyerniük ahhoz, hogy a csoportkörben szerepelhessenek. Ellenfelük a litván Suduva és az izraeli Maccabi Tel-Aviv párharcából kerül majd ki.