Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sturridge az MLS-ben folytathatja – sajtóhír

Amerikai sajtóértesülések szerint Daniel Sturridge az Egyesült Államokban folytatja pályafutását. 

Forrás: ESPN

Az amerikai ESPN információi szerint Daniel Sturridge-ot szeretné megszerezni a DC United. Wayne Rooney jelenleg még a washingtoni csapat játékosa, de 2020 januárjában biztosan távozik, hogy a Derby County játékosmenedzsere legyen. Az ő helyére keres a DC United egy új játékost, és ki is nézték maguknak Sturridge-ot, akinek idén nyáron járt le a szerződése a Liverpoolnál, és jelenleg nincs klubja sem. Az oldal újságírói szerint a támadó már el is kezdett tárgyalni az MLS csapattal a feltételekről.

Azonban nem a DC United az egyetlen érdeklődő Sturridge iránt, hiszen Európában is nagyon kelendő az angol csatár. A hírek szerint ajánlatot tett már neki az Olympique Marseille, a Fenerbahce, a Betis, az Atalanta és az Eintracht Frankfurt is.

Daniel Sturridge a Manchester City utánpótlás csapataiból került fel a felnőttekhez 2008-ban, majd egy évvel később eladták a Chelsea-nek. Két szezon után kölcsönadták a Boltonnak egy fél idényre, majd visszatértével ismét két évet tölthetett a londoniaknál. 2013-ban végleg eladták a Liverpoolnak, ahol sikerült alapemberré válni, de öt év múlva, főleg sérülései miatt, már inkább kölcsönadták a West Bromnak egy fél idényre, az utolsó szezonjában pedig már alig jutott lehetőséghez: a 2018/19-es idényben minden sorozatot figyelembe véve 27 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 4 gólt és 2 gólpasszt jegyzett.