Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kihagyja a magyar középpályás a szlovákok elleni Eb-selejtezőt

Szomorú hírről számolt be a szlovák bajnokságban (Fortuna Liga) szereplő FC DAC 1904 csapata, ugyanis a felvidéki gárda magyar válogatottban is érdekelt csapatkapitánya térdét meg kell operálni…

Kalmár Zsolt hosszú hónapok óta problémázik a térdével, mely az utóbbi időbe ismét kiújult, így az FC DAC 1904 elmúlt bajnokiján már pályára sem lépett, és az orvosok mindenképpen az operáció mielőbbi lebonyolítását javasolták, amelyre pénteken már sort is kerítenek.

A 24 éves középpályás nagyszerű formában kezdte az aktuális idényt, hiszen a szlovák pontvadászat első három fordulójában négy találatot szerzett, és középpályás létére jelenleg is vezeti a góllövőlistát.

„A bal térdemmel már nyolc-kilenc hónapja problémám van. Fokozatosan próbáltunk ki több konzervatív kezelési módszert. Az utóbbi hetekben csak fájdalomcsillapítóval edzettem és játszottam. Sajnos tovább nem bírtam. Több magyar és szlovák szakember is megvizsgálta a térdemet. A térdkalács körül gyulladás keletkezett, ez okozta a fájdalmat. Úgy döntöttünk az orvosokkal, hogy megműtik a térdemet.”

A karmester így biztosan kihagyni kényszerül a magyar válogatott szeptember 9-i, Szlovákia elleni Eb-selejtezőjét.