Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: Bajban Klopp, az Alisson sérülése miatt bevetett Adrian is kidőlt…

Bohózatba illő, és roppant szerencsétlen az, ami jelenleg kapus poszton zajlik Liverpoolban. Jürgen Klopp arról beszélt a sajtónak, hogy Adrian is megsérült, játéka pedig kérdéses a hétvégi Southampton elleni bajnokin. De akkor ki áll majd a gólvonalon?

Mint ismeretes nem sokkal az átigazolási ablak zárása előtt vált el Simon Mignolet és a Liverpool útja, a mellőzött belga hálóőr hazaszerződött a Club Brugge gárdájához. Mint utólag kiderült, az elengedése, illetve pótlásának hiánya (részmegoldása) nagy baklövés volt, hiszen Alisson Becker az első bajnokin megsérült, és 4-6 hetes kihagyás vár rá. Csakhogy mindeközben a szezon igencsak beindult, és a tavalyi Manchester City láttán, valószínüleg idén sem fér bele sok hiba annak, aki meg akarja előzni Pep Guardiola csapatát.

Ekkor került képbe a 32 esztendős spanyol kapuvédő Adrian, aki hat esztendő után szakított a West Ham Uniteddel. Egyik nap még “munkanélküli” volt, a másikon pedig ölébe hullott a liverpooli gólvonal és az UEFA Szuperkupa megnyerésének a lehetősége. Végül hős lett, miután a fiatal Tammy Abraham büntetőjét hárította.

Andy Lonergan 35 évesen debütálhat a Premier League-ben? 

A német szakember viszont arról adott tájékoztatást, hogy a mérkőzés utáni ünneplés során egy a pályára rohanó szurkoló sérülést okozott Adrian számára, aki csak könnyített edzésmunkát képes végezni, játéka pedig igencsak kérdőjeles a Southampton elleni hétvégi bajnokin. De ki áll akkor majd a gólvonalon? A klub Bogdán Ádámmal sem hosszabbított, ellenben ott van a 20 esztendős saját nevelésű ír, Caoimhin Kelleher, valamint a veterán Andy Lonergan, aki pár napja még szintén szabadon igazolható volt. Egyikük sem lépett még pályára a Premier League-ben, a hétvégén azonban könnyen lehet, hogy valamelyikük debütálhat…