Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Özil az MLS-ben köthet ki – sajtóhír

A német játékos ügynöke Amerikában járt, és sajtóhírek szerint a D.C. United együttesének képviselőivel tárgyalt a középpályás átigazolásával kapcsolatban.


Mesut Özil még a nyáron átteheti székhelyét az MLS-be, méghozzá a D.C. United csapatához. Ugyanis ügynöke, Erkut Sögüt, az amerikai együttes vezetőivel, Jason Leviennel, és Sam Porterrel folytatott hosszas beszélgetést a világbajnok játékos klubváltásával kapcsolatban, a Daily Mail értesülései szerint. Özil kiszorult az Arsenal kezdőcsapatából, de nem is meglepő, hiszen teljesítménye lejtmenetet vett, így érthető Unai Emery döntése.

A 30 éves német játékos 2013-ban igazolt a Real Madridtól 47 millió euró ellenében az Arsenalhoz, azóta 231 mérkőzésen lépett pályára az “ágyúsok” színeiben, ezeken a találkozókon 43 gólt jegyzett, valamint kiosztott 74 gólpasszt.

Továbbá, mint arról mi is beszámoltunk, a D.C. United Mesut Özilen kívül a Liverpool korábbi támadóját, a jelenleg szabadúszó, Daniel Sturridge-ot is szeretné szerződtetni.

Arsenal – Transzfer Térkép

Érkezők: Nicolas Pépé (Lille OSC – 80 millió), William Saliba (Saint-Etienne – 30 millió), Gabriel Martinelli (Ituano FC – 6 millió), Dani Ceballos (Real Madrid – kölcsönbe), Kieran Tierney (Celtic – 28 millió), David Luiz (Chelsea – 8 millió).
Távozók: Laurent Koscielny (Bordeaux – 5 millió), David Ospina (SSC Napoli – 3,5 millió), William Saliba (Saint-Etienne – kölcsönbe), Aaron Ramsey (Juventus – ingyen), Petr Cech (visszavonult), Danny Welbeck (? – Watford), Stephan Lichtsteiner (? – ingyen).