Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea beárazta védőjét – sajtóhír

Frank Lampard nem számít rá csak sokadik számú védőként a posztján, azonban nem mindenáron válna meg tőle a londoni csapat.


A Chelsea árcédulát rakott szélső hátvédjére, Davide Zappacostára. A “kékek” 23 millió fontban határozták meg az árát, legalábbis a Daily Mail információi szerint. A jobb és baloldalon is bevethető bekkért az AS Roma érdeklődik leginkább, de a Lazio, és korábbi csapata, a Torino is szívesen látná köreiben. A 27 éves olasz játékost a Chelsea 2017 nyarán vásárolta meg 25 millió euróért, a már említett Torino gárdájától.

Zappacosta a “kékeknél” eltöltött két idénye alatt 52 mérkőzésen jutott szóhoz, ezeken 2 gólt és 4 gólpasszt sikerült összehoznia.

Chelsea – Transzfer Térkép

Érkezők: Frank Lampard (edző – Derby County), Matteo Kovacic (Real Madrid – 45 millió), Tiemoué Bakayoko (AC Milan – kölcsönből vissza).
Távozók: Maurizio Sarri (edző – Juventus), Eden Hazard (Real Madrid – 100 millió), Eduardo Carvalho (Braga – ingyen), Gary Cahill (Crystal Palace – ingyen), Gonzalo Higuain (Juventus – kölcsönből vissza), Alvaro Morata (Atletico Madrid – kölcsön), Ethan Ampadou (RB Leipzig – kölcsön), Danny Drinkwater (Burnley – kölcsön), David Luiz (Arsenal – 8 millió).