Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético Madrid: megvan(nak) az új csapatkapitány(ok)!

Miután a nyári átigazolási időszak alatt számos korábbi rutinos, meghatározó játékos hagyta el a spanyol bajnoki címre ácsingózó Atlético Madrid csapatát, a fővárosi együttes háza táján új csapatkapitány(ok) kijelölésére volt szükség…

Az idei nyáron az Atlético Madrid korábbi csapatkapitánya Diego Godín mellett olyan tapasztalt játékosok távoztak a “Matracosok” soraiból, mint mondjuk Juanfran, Antoine Griezmann és Filipe Luis, akik mindannyian potenciális karszalag-birtokosok lehettek volna az uruguayi hátvéd búcsúját követően, azonban már ők sem állnak a fővárosi gárda szolgálatában.

Diego Simeonéék végül egy négyes kvartettet neveztek ki a kapitányi posztra, melyek közül a csapat saját nevelésű 27 éves középpályás, Koke viselheti majd a karszalagot. A posztot mellette még a kapus Jan Oblak, valamint a védelem alappillére, Jose Maria Gimenez, illetve a játékmester Saul Niguez töltheti még be egyforma joggal. Négyen együttesen 716 spanyol bajnoki mérkőzést vívtak eddig a klub színeiben.

Az Atlético vasárnap este, 22 órától a Getafe elleni madridi rangadó keretein belül kezdheti meg a 2018-2019-es idényt, miközben a legfőbb riválisok közül a Barcelona vereséggel, míg a legnagyobb városi vetélytárs, a Real Madrid győzelemmel kezdte a szezont.