Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: A Barcelona tehetségét szerződtetnék! – Sajtóhír

Sajtóértesülések szerint a Real Madrid is kiszemelte magának az ecuadori Barcelona SC játékosát, Leonardo Campanát.

Leonardo Campana (Kép: as.com)

A madridi As című sportnapilap szerint a már kétszeres ecuadori felnőtt válogatott tehetségről a Real már érdeklődött is a Barcelonánál.

A kapcsolatfelvétel viszont önmagában még közel sem jelent semmit, hiszen ahogyan az EFE spanyol hírügynökség is fogalmaz Európa élklubja is érdeklődtek már.
Az EFE forrásai szerint a Napoli már 5 millió eurós ajánlattal is kopogtatott a Barcelonánál, ahol Campana jelenlegi szerződése január elsejével lejár.

A Realnak tehát a nyár hátralévő napjaiban még lépnie kell, ráadásul a 19 esztendős tehetség szerződésének jogi akadályai abból a szempontból sem lennének, hogy a futballista rendelkezik EU-s (spanyol) útlevéllel (így sem az első, sem a második csapatnál nem venne el helyet az ilyen papírokkal nem rendelkezők elől. – a szerk.).

Az AS még azt is megjegyzi, hogy a fiatal ecuadori játékos szerződtetését Raúl is szorgalmazná, hiszen a Castilla vezetőedzője is szeretne még egy fiatal támadót csapatában (Campana ha Madridba is szerződik, először a Castillához csatlakozhatna – a szerk.).