Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sturridge a francia bajnokságban köthet ki – sajtóhír

A Liverpoolnál lejárt a szerződése, amit egyik fél sem szorgalmazott meghosszabbítani, így szabadúszóként mozoghat a 29 éves támadó jelen pillanatban.


Daniel Sturridge ügynöke az AS Monaco vezetőivel tárgyalt a minap, ennek következtében könnyen meglehet, hogy a “hercegségieknél” folytatja pályafutását, a Daily Mail értesülései alapján. Ez azért lehet érdekes, mert három napja mi is beszámoltunk arról, hogy az MLS-ben szereplő D.C. United csapatához tart a 29 éves csatár, a nemzetközi sajtó szerint. A francia gárda pocsék szezonon van túl és az idei idény rajtja sem sikerült fényesre, ezért további erősítéseket szeretnének véghez vinni, ami Sturridge esetében ráadásul ingyen is lenne.

Az angol támadót 2013 januárjában vásárolta meg a Liverpool a Chelsea csapatától 15 millió euróért, azóta 160 találkozón léphetett pályára a klub színeiben, ezeken 68 találatot és 26 gólpasszt jegyzett.

AS Monaco – Transzfer Térkép

Érkezők: Gelson Martins (Atletico Madrid –  30 millió), Benjamin Lecomte (Montpellier – 13,5 millió) Jorge (Santos – ingyen), Henry Onyekuru (Everton – 13,5 millió), Wissam Ben Yedder (Sevilla – 40 millió).
Távozók: Nacer Chadli (Anderlecht – kölcsönbe).

Liverpool – Transzfer Térkép

Érkezők: Sepp van den Berg (PEC Zwolle – 1,5 millió), Harvey Elliott (Fulham – ?), Adrián (West Ham – ingyen).
Távozók: Danny Ings (Southampton – 22 millió), Simon Mignolet (Club Brugge – 8 millió), Rafael Camacho (Sporting – 5 millió), Daniel Sturridge (? – ingyen), Alberto Moreno (Villarreal – ingyen), Sheyji Ojo (Rangers – kölcsönbe), Harry Wilson (Bournemouth – kölcsönbe).