Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eldőlt, hol folytatja Mario Balotelli – HIVATALOS

Hosszas huzavona végén új csapata hivatalosan is bejelentette Mario Balotelli érkezését, az egykori botrányhős hazatért…

Az olasz bajnokság (Serie A) mezőnyéhez nyolc év után visszatérő Brescia csapata hivatalos oldalán jelentette be, hogy több évre szóló megállapodást kötött a klub nélküli olasz támadóval, Mario Balotellivel.

A 29 esztendős csatár három év után tér vissza Olaszországba, miután az iránta komolyan érdeklődő brazil Flamengo csapata helyett végül a Brescia ajánlatát fogadta el, amely városban a gyermekkora nagy részét töltötte, és szülei jelenleg is a városban élnek. Döntésében bizonyára közrejátszott, hogy itt nagyobb eséllyel tudja magát bejátszani az olasz válogatott jövőévi Európa-bajnoki keretébe, nem mellesleg pedig segíthet a csapatnak bennmaradni az élvonalban.

Balotelli az elmúlt három szezont a francia első osztályban (Ligue 1) töltötte, két és fél idényen át az OGC Nice játékosa volt, múlt tavasszal pedig az Olympique de Marseille soraiban vétette észre magát, ahol 12 bajnoki mérkőzés alatt nyolcszor tudott eredményes lenni. Utoljára 2016-ban az AC Milan színeiben szerepelt hazája bajnokságában.

A Serie A jövő hétvégén induló új, 2019-2020-as kiírásában mindenképpen érdemes lesz figyelni a nagy csapatok mellett az újonc Bresciára is, hiszen a másodosztály tavalyi gólkirálya, Alfredo Donnarumma kétségkívül ígéretes párost alkothat majd az újonnan igazolt tékozló fiúval.