Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ez a klub a legesélyesebb Franck Ribéry leigazolására…

Szinte napról napra dobnak be egy-egy újabb és újabb klubot a szabadon igazolható Franck Ribéry kapcsán, ezúttal azonban egy mindig jól értesült szakember is letette a voksát a francia szélső jövőjét illetően…

A Sky Sport Italia átigazolási szakértője, Gianluca Di Marzio a minap egyértelműen kijelentette, hogy véleménye szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Fiorentina csapatában fogja folytatni pályafutását a Bayern München együttesétől lejáró szerződése végeztével a múlt szezon végén elbúcsúzó Franck Ribéry.

A 36 éves vb-ezüstérmes francia labdarúgót 2007-ben az Olympique Marseille-től szerződtették a bajorok, s 12 éves müncheni szolgálata alatt 124 gólt szerzett a Bayern színeiben, miközben kilenc bajnoki győzelmet és hat DFB-Kupát nyert az együttessel. Ribéry neve mellé az utolsó szezonban 25 Bundesliga-fellépés alatt hat találat került.

A tavalyi szezonban az olasz élvonalban épphogy bennmaradó Fiorentina gárdája a nyáron tulajdonosváltáson ment keresztül és komolyabb tényezők szeretnének lenni a Serie A-ban, ennek érdekében környékezték meg a tapasztalt szélsőt is, aki iránt korábban többek közt az Eintracht Frankfurt, a Dinamo Moszkva és a Szpartak Moszkva is bejelentkezett már.

Bayern München – Transzfer térkép

Érkezők: Lucas Hernandez (Atletico Madrid – 80 millió), Benjamin Pavard (Stuttgart – 35 millió), Jann-Fiete Arp (Hamburg – 3 millió), Ivan Perisic (Inter – kölcsönbe), Philippe Coutinho (Barcelona – kölcsönbe, 20 millió), Michael Cuisance (Mönchengladbach – 10 millió)
Távozók: Mats Hummels (Borussia Dortmund – 35 millió), Arjen Robben (visszavonult), Franck Ribery (? – ingyen), Rafinha (Flamengo – ingyen).