Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megszabadulna védőjétől a Manchester United – sajtóhír

Angol lapértesülések szerint a Manchester United együttese mindenképpen megszabadulna mellőzött hátvédjétől, még attól sem riadnak vissza, hogy kivásárolják jelenlegi szerződéséből…

A The Mirror cikkje szerint miután a Manchester United vezetősége képtelen volt új csapatot találni Marcos Rojo számára, a pikszisből alaposan kikerülő argentin védőt a klub kivásárolna még további két éven át érvényes szerződéséből, mely során heti 130 ezer fontot keres úgy, hogy pályára sem lép.

A 29 éves hátvéd 2014-ben 20 millió euró ellenében nagy reményekkel szerződött az Old Traffordra a portugál Sporting CP együttesétől, azonban az első három szezonban kapott több lehetőség után a 2017-2018-as idénytől kezdve már csak elvétve jutott szóhoz. A tavalyi kiírásban mindösszesen hat tétmeccsen ölthette magára a MU szerelését, és a több játéklehetőség reményében nyáron távozni szeretett volna, de ezidáig klubja nem talált vevőt számára.

Rojo a MU és a lisszaboni klub előtt Európában a Szpartak Moszkva együttesében szerepelt, mostanság pedig leginkább olasz és spanyol első osztályú klubok érdeklődtek a kölcsönzéséről.

Manchester United – Transzfer térkép

Érkezők: Harry Maguire (Leicester City – 87 millió), Aaron Wan-Bissaka (Crystal Palace – 55 millió), Daniel James (Swansea City – 17 millió).
Távozók: Antonio Valencia (LDU Quito – ingyen), Ander Herrera (PSG – ingyen). Romelu Lukaku (Inter – 65+12 millió)