Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern München: nem tettek le a legfőbb kiszemeltről – sajtóhír

Bár a Bayern München játékoskerete már így is komoly átalakuláson ment keresztül, német lapok szerint a bajorok az általuk hosszabb ideje kiszemelt tehetséget is szeretnék még behúzni…

A Süddeutsche Zeitung információi szerint a bajnoki címvédő Bayern München alakulata továbbra is gőzerővel rohamoz a Bayer Leverkusen klubházának ajtaján a napjaink legtehetségesebb német labdarúgójaként számon tartott Kai Havertz leigazolása ügyében.

A 20 esztendős irányító az elmúlt idényben robbant be a német bajnokságba (Bundesliga), amikor 34 mérkőzés alatt 17 gólt szerzett és négy gólpasszt adott, és természetesen hónapok óta lehet róla olvasni, hogy a rekordbajnok Bayern folyamatosan monitorozza őt, klubja pedig 100 millió euróban határozta meg az eladási árát.

Havertz szombaton a bajnoki nyitányon góllal vette ki a részét a “Gyógyszergyáriak” 3-2-es sikeréből a Paderborn ellen, miközben a “bajorok” a Hertha elleni döntetlennel indították az új szezont.

Bayern München – Transzfer térkép

Érkezők: Lucas Hernandez (Atletico Madrid – 80 millió), Benjamin Pavard (Stuttgart – 35 millió), Jann-Fiete Arp (Hamburg – 3 millió), Ivan Perisic (Inter – kölcsönbe), Michael Cuisance (Mönchengladbach – 10 millió), Philippe Coutinho (Barcelona – kölcsönbe).
Távozók: Mats Hummels (Borussia Dortmund – 35 millió), Arjen Robben (visszavonult), Franck Ribery (? – ingyen), Rafinha (Flamengo – ingyen).

Bayer Leverkusen – Transzfer térkép

Érkezők: Kerem Demirbay (Hoffenhiem – 32 millió), Moussa Diaby (PSG – 15 millió), Nadiem Amiri (Hoffenheim – 11 millió), Daley Sinkgraven (Ajax – 5 millió).
Távozók: Julian Brandt (Dortmund – 25 millió), Dominik Kohr (Frankfurt – 8,5 millió).