Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventus védője bajnokságon belül váltott csapatot – hivatalos

A szélső hátvéd nemrég érkezett a klubhoz az AS Romától, azonban azonnal kölcsön is adták őt, hogy fejlődhessen.


A Juventus és a Cagliari együttese is hivatalosan bejelentette, hogy a fiatal balhátvéd, Luca Pellegrini kölcsönügyletéről megegyeztek. A 20 éves olasz játékos egy évre lesz a “rossoblú” keretének tagja, viszont jövőre automatikuson visszakerül a “zebrákhoz”, ugyanis opciós vételi jogot nem tartalmaz a megállapodás. Pellegrini számára nem lesz idegen a Cagliari gárdája, ugyanis az AS Roma is kölcsönadta őt az olasz középcsapatnak az elmúlt idény tavaszi felére.

A 20 éves balhátvéd az elmúlt fél esztendőben a Cagliari színeiben 12 mérkőzésen kapott lehetőséget, ezeken 1 gólpasszt sikerült összehoznia.

Juventus – Transzfer Térkép

Érkezők: Maurizio Sarri (edző – Chelsea), Luca Pellegrini (AS Roma – 22 millió) Aaron Ramsey (Arsenal – ingyen), Adrien Rabiot (PSG – ingyen), Gonzalo Higuain (Chelsea – kölcsönből vissza), Gianluigi Buffon (PSG – ingyen), Matthijs De Ligt (Ajax – 75 millió).
Távozók: Massimiliano Allegri (edző – ?), Leonardo Spinazzola (AS Roma – 29,5 millió), Emil Audero (Sampdoria – 20 millió), Stefano Sturaro (Genoa – 16,5 millió), Riccardo Orsolini (Bologna – 15 millió), Alberto Cerri (Cagliari – 9 millió), Andrea Favilli (Genoa – 7 millió), Andrea Barzagli (visszavonult), Moise Kean (Everton – 27,5 + 2,5 millió), Luca Pellegrini (Cagliari – kölcsönbe).