Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Így bukhatja a Barca a Neymar-ügyletet! – Újabb forgatókönyv került elő…

Az ESPN információi szerint a PSG egy újabb egészen konkrét ajánlatot utasított el a Barcelonával szemben, így a Neymar-saga, melyet már mindenki rohadtul un, tovább folytatódik. Eközben az AS felgöngyölített egy újabb lehetséges forgatókönyvet, mely arról szól, hogy a katalánok hogyan bukják el a küzdelmet a Juventus ellenében. 

Először is Olaszországban és Franciaországban az átigazolási ablak szeptember 2-ig lesz nyitva, a kluboknak tehát szűk két hete van a megegyezésre. Igen ám, de a torinóiaknak nagyon figyelni kell az az UEFA FFP (gazdasági fair play) szabályai, ezáltal tovább nehezedik a történet.

Az alap sztori az, hogy Neymar és Paulo Dybala helyet cserél, az üzletet pedig a Juventus megfejeli még 100 millió euróval. Igen ám, de ebben az esetben indul a számolgatás a gazdasági fair play kapcsán. Az AS ezt is levezeti, és megnevezi azt a három játékost, akit ez idő alatt el kellene passzolni: Mario Mandzukic (15 millió), Blaise Matuidi (35 millió) és Daniele Rugani (35 millió euró). Így jöhet gazdaságilag egyenesbe az “Öreg Hölgy”.

Eközben Thomas Tuchel nyilvánvalóvá tette, hogy Neymar távozása nem biztos. A 27 éves brazil sem a szuperkupán, sem pedig az első két bajnokin még a keretben sem volt, miközben edzője a pótlását, illetve annak hiányát emelte ki.

Valamint mindeközben a Real Madrid érdeklődéséről se feledkezzünk meg, opcióként mindenképpen ott van a cilinderben…

Mindeközben pedig azt se felejtsük el, hogy Messi és Suarez után újabb támadóját vesztette el az FC Barcelona sérülés miatt, miközben Coutinho már kölcsönben a Bayern München alkalmazásában áll, Malcom pedig immáron a Zenit labdarúgója…