Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Marasztalná legjobbját a Dortmund – sajtóhír

Német lapinformációk szerint a Borussia Dortmund csapata hosszútávon szeretné a csapatnál tudni a Ruhr-vidéki gárda legfényesebb csillagát…

A Bild beszámolója szerint a Borussia Dortmund együttese mostani fizetése dupláját ajánlaná az új szerződésben Jadon Sancho részére, csak maradjon a fiatal játékos a továbbiakban is a sárga-feketék labdarúgója.

Sancho szerződése még 2022-ig érvényes csapatához, s amennyiben igazak a hírek, akkor a kontraktus megújítása esetén évi 6 millió eurós gázsi mellett maradhatna a Dortmund labdarúgója.

A 19 esztendős szélső iránt korábban többek közt a Manchester City és a Manchester United is komolyan érdeklődött az elmúlt szezonban. Sancho 2017-ben igazolt át a City-től a Borussia Dortmundhoz, s a német bajnokság második helyén végző BVB színeiben 34 mérkőzés alatt 12 találatot és 14 előkészítést regisztrált a Bundesliga elmúlt kiírásában.

Sancho az idei szezont is góllal és gólpasszal kezdte, amikor a Borussia a Bundesliga-rajton 5-1-re kiütötte az Augsburg gárdáját.

Borussia Dortmund – Transzfer térkép

Érkezők: Mats Hummels (Bayern München – 35 millió), Nico Schulz (Hoffenheim – 25,5 millió), Thorgan Hazard (Mönchengladbach – 25,5 millió), Julian Brandt (Leverkusen – 25 millió), Paco Alcácer (Barcelona – 21 millió), Mateu Morey (Barcelona – ingyen).
Távozók: Abdou Diallo (Paris Saint-Germain – 31 millió) Alexander Isak (Real Sociedad – 7 millió), Sebastian Rode (Eintracht Frankfurt – 4 millió), Jeremy Toljan (Sassuolo – kölcsönbe), André Schürrle (Szpartak Moszkva – kölcsönbe), Maximilian Philipp (Dinamo Moszkva – 20 millió), Shinji Kagawa (Real Zaragoza – 3 millió), Ömer Toprak (Werder Bremen – kölcsönbe)