Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

VIDEÓ: így köszöntötték a hazatérő támadót

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a napokban Mario Balotelli szenzációs visszatérést végrehajtva az olasz élvonalba (Serie A) frissen feljutó Brescia csapatához igazolt. Emocionális hazatérésről azért beszélhetünk, mert a ghánai származású támadó hároméves korától bresciai nevelőszülőknél élt…

A hétfői bemutató sajtótájékoztató néhány órás késéssel kezdődött, mert hatalmas tömeg alakult ki a játékos szállodája előtt, és a szurkolók szeretetteljes viselkedését kétséggel fogadó Mario Balotelli csak hosszú idő alatt bírt kiszakadni a rajongók fogadtatásából.

“Anyu már akkor örömkönnyeket hullajtott, amikor elmeséltem neki, hogy lehetőségem nyílik Bresciába szerződni. Kérdeztem, mi a véleménye, de nem tudott megszólalni a sírástól. Apám bresciai, az itteni csapatnak drukkolt, és az volt az álma, hogy engem ebben a mezben lásson. Alighanem most ő is nagyon boldog lenne.”

Balotelli nevelőapja sajnos nem élhette meg SuperMario hazatérését, mert 2015-ben elhunyt.

A Serie A új idénye a hétvégén veszi kezdetét, az újonc Brescia első fellépésére a nyáron ugyancsak jelentősen megerősödő Cagliari otthonában kerülhet sor vasárnap este.