Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Zappacosta hamarosan átesik az orvosin új csapatánál – sajtóhír

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, az olasz védőért több Serie A csapat is érdeklődik, ebből a legesélyesebb együttes lesz a befutó, a sajtóhírek alapján.


Az AS Roma hamarosan bejelentheti a Chelsea hátvédjének, Davide Zappacostának az érkezését, a Sky Sports és a Goal egybehangzó értesülései szerint. A mindkét szélen bevethető bekk azonban nem végleg érkezik a “farkasokhoz”, hanem egy évre kölcsönbe, viszont opciós joga lesz az olasz fővárosi klubnak a megvásárlására. Ha a Románál úgy döntenek, hogy végleg megvásárolják Zappacostát, akkor 20 millió eurót kell érte kifizetniük jövő nyáron. A játékos holnap állítólag már át is esik az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon.

A Chelsea a Tornio együttesétől 2017 nyarán vásárolta meg az olasz szélső hátvédet 25 millió euróért. Az első idényben Antonio Conte irányítása alatt még többször is szóhoz jutott, viszont Sarri kevésbé számolt vele, az újdonsült Frank Lampard pedig már egyáltalán nem, így érthető, hogy ő is a távozás mellett döntött.

Chelsea – Transzfer Térkép

Érkezők: Frank Lampard (edző – Derby County), Matteo Kovacic (Real Madrid – 45 millió), Tiemoué Bakayoko (AC Milan – kölcsönből vissza).
Távozók: Maurizio Sarri (edző – Juventus), Eden Hazard (Real Madrid – 100 millió), Eduardo Carvalho (Braga – ingyen), Gary Cahill (Crystal Palace – ingyen), Gonzalo Higuain (Juventus – kölcsönből vissza), Alvaro Morata (Atletico Madrid – kölcsön), Ethan Ampadou (RB Leipzig – kölcsön), Danny Drinkwater (Burnley – kölcsön), David Luiz (Arsenal – 8 millió).

AS Roma – Transzfer Térkép

Érkezők: Paulo Fonseca (edző – Sahtar Donyeck), Leonardo Spinazzola (Juventus – 29,5 millió), Bryan Cristante (Atalanta – 21 millió), Amadou Diawara (Napoli – 21 millió), Pau López (Real Betis – 23,5 millió), Gianluca Mancini (Atalanta – kölcsönbe), Jordan Veretout (Fiorentina – kölcsönbe).
Távozók: Claudio Ranieri (edző – ?), Luca Pellegrini (Juventus – 22 millió), Stephan El Shaarawy (Sanghaj Senhua – 20 millió), Daniele De Rossi (Boca Juniors – ingyen), Kostas Manolas (Napoli – 36 millió), Steven Nzonzi (Galatasaray – kölcsönbe).