Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING: Az év végéig kiderül, folytathatja-e Iker Casillas!?

A májusban szívinfarktust kapó spanyol hálóőr mégsem tett le arról, hogy újra futballozhasson. Úgy tűnik, az év végére végleg eldől, folytathatja-e már eddig is utánozhatatlan karrierjét a 38 esztendős kapus.

(Kép: as.com)

Elsőként a portugál A Bola számolt be arról, hogy Casillas a háttérben még mindig a visszatérésre készül, és decemberben még alapos orvosi vizsgálatokon esik át. Amennyiben a tesztek pozitív eredményt mutatnak, akkor Casillas 6 hónappal a sajnálatos tragédiát követően zöld utat kaphat az orvosoktól – Ezzel elhárulna minden akadály a visszatérése elől!

A világ -és Európa-bajnok kapus egyébként ott van az FC Porto bajnokságra regisztrált bő keretében, amely bizonyítéka annak, hogy sem a klub, sem Casillas nem zárta ki a visszatérés lehetőségét.

Az A Bola idézi a portóiak szakvezetőjét, Sergio Conceiçaot is, aki nemrég egy interjúban szintén optimistának tűnt: “Iker egy igazi bajnok, a bajnokok pedig soha nem adják fel. Az, hogy az utolsó pillanatban regisztráltuk őt a bajnokságra, az az ő igazi nagyságának is a jele, valamint annak is, hogy a vérében a futball igazi DNS-e található.”

Egy biztos, 22 évnyi profi pályafutással a háta mögött Iker Casillas karrierje legnagyobb kihívása előtt áll.