Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fordulat! Megtartaná rutinos csatárát a Spurs – sajtóhír

Nemzetközi sajtóértesülések szerint könnyen előfordulhat, hogy szerződése lejárta ellenére a Tottenham együttese mégis új szerződést ajánl a tőlük már elköszönő veterán támadónak…

A Football Insider beszámolója szerint a Tottenham csapata azok után, hogy július 1-je előtt nem tudott megállapodni Fernando Llorente lejáró szerződésének meghosszabbításáról, a londoni klub elöljárói újabb ajánlatot készülnek tenni az immár szabadon igazolható tapasztalt támadó részére.

A 34 esztendős spanyol támadó az elmúlt három idényt a Szigetországban töltötte, a Spurst (2017-2019) megelőzően ugyanis a Swansea (2016-2017) labdarúgója volt, Mauricio Pochettino csapatának soraiban első sorban kiegészítő emberként számoltak vele, de múlt tavasszal így is fontos gólokat szerzett a gárda BL-döntőig tartó menetelésében. Összességében a londoni klubnál eltöltött időszakot 66 mérkőzés alatt szerzett 13 találattal zárta.

Llorente szolgálatai iránt a közelmúltban olasz élvonalbeli (Serie A) csapatok érdeklődtek, az egykori Juventus-játékost az AS Roma, az Inter, a Lazio és a Napoli személyében a komplett olasz élmezőny akarja/akarta leigazolni, eddig azonban egyetlen új csapathoz sem kötelezte el magát, így régi kenyéradójának is minden esélye megvan az újraszerződtetésére.

Tottenham – Transzfer térkép

Érkezők: Tanguy Ndombele (Lyon – 60 millió), Jack Clarke (Leeds United – 11 millió), Ryan Sessegnon (Fulham – 25 millió), Giovani Lo Celso (Real Betis – kölcsön)
Távozók:  Kieran Trippier (Atlético Madrid – 20 millió), Vincent Janssen (CF Monterrey – 7 millió), Fernando Llorente (? – ingyen), Michel Vorm (? – ingyen).