Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Jovic: “Csak nevetni tudtam a pletykákon, hogy kölcsönadnak”

Néhány napja robbant a hír, miszerint a Real Madrid máris kölcsönadná új csatárigazolását, Luka Jovicot, amit most maga a játékos is kommentált. 

Forrás: AS

A szerb sajtóban jelent meg a hír, miszerint a Real Madrid inkább kölcsönadná Luka Jovicot, akit idén nyáron igazoltak le 60 millió euróért az Eintracht Frankfurtból. A csatár most maga is megszólalt az ügyben, a szerb Novosti sportlapnak, és elmondása szerint csak nevetni tudott a pletykákon.

“Nagyon jót nevettem ezeken a pletykákon, a média nagyon érdekes sztorikat tud kitalálni. Már a karrierem kezdetén hozzászoktam ezekhez a híresztelésekhez, és elfogadtam, hogy ez hozzátartozik a futballhoz. Próbálok nem koncentrálni arra, hogy mit írnak a lapok, csak arra figyelek, ami a pályán történik.”

Jovic Real Madridba igazolása nagy lépés volt a játékos számára, aki egész Európa figyelmét felkeltette, miután kiváló szezont zárt a Frankfurttal. A támadó szerint viszont szüksége lesz Zinedine Zidane útmutatására, hogy teljesen be tudjon illeszkedni a Real Madridba.

“Az idegesség még megvan, de ez rögtön eltűnik, hogy ha pályára lépek. Zidane hisz bennem, ahogy ezt eddig is tette. Napról-napra többet tanulok tőle, és nagyon elégedett vagyok vele, mert mint játékos és mint edző is a világ egyik legjobbja.”

Jovic csak 9 percet kapott a La Liga nyitányon Zidane-tól, amit a királyi gárda 3-1-re nyert meg a Celta Vigo ellen. A játékos az interjúban elmondta, hogy tisztában van vele, hogy nem lesz azonnal kezdő, de harcolni fog a helyéért.