Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juve-Barca: játékoscsere a láthatáron!

A Tuttosport ma reggeli száma az egyik legfontosabb hírként hozta le, hogy a Juventus-nál alig egy szezon után megunta a rotációt a német válogatott Emre Can. A védekező középpályás állítólag a tőle jócskán támadóbb felfogású Barca-kedvenccel, Ivan Rakitic-csel cserélhet helyet.

A Tuttosport legfrissebb kiadása azt írja, hogy még ezen a héten megszülethet az egyezség a klubok között, az áhított játékoscseréről. Állítólag Can nem hajlandó még egy évet eltékozolni a Juventus számára, bár kétséges, hogy egy FC Barcelonában mennyivel számíthatna több játékidőre. Rakitic az idei nyáron általában aduászként szerepel a Barcával kapcsolatos transzferhírekben, többnyire akkor vetődött fel a neve, amikor Neymar ellentételezéseként akarták (vagy sem…) a francia PSG-hez küldeni.

Értesülések szerint Rakitic is már ráunt az állandó találgatásokra, és szívesen kipróbálná még 31 évesen magát egy másik topklubnál is. A 25 éves Can pedig egyébként is hosszú távú megoldás lehetne a katalánoknál. Könnyen lehet, hogy a két játékos cseréjéből akár még valóság is lehet, bár ha a héten nem történik valami bejelentés, akkor már aligha fognak klubot váltani a felek a hajrában.