Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Európa-liga: Nem rúgott gólt a Fradi, de nem is kapott!

A főtáblára jutásért vívandó Európa-liga párharc első mérkőzésén a Ferencváros idegenben gól nélküli döntetlent játszott a litván Suduva ellen.

Nagy harc várható a Groupama Arénában is! (Kép: csakfoci.hu)

A kapott gól nélküli meccsnek még biztosan örül Szerhij Rebrov mester, ám annak, hogy csapata nem rúgott gólt, már kevésbé.

Az ukrán vezetőedző többször méltatlankodott is az oldalvonal mellett, nagyon szerette volna, ha csapata betalál Litvániában. Ez azonban az FTC támadóinak pontatlansága miatt elmaradt – Persze nem volt könnyű a saját tizenhatosának előterében a találkozó java részében jól tömörülő Suduva ellen.

Fradi-gólhoz a legközelebb Nguen állt a találkozó vége felén – kétszer is -, ám lövései ha centikkel is, de elkerülték a kaput.

A lefújás pillanatában egyik csapat sem lehet elégedett. Voltak pillanatok, amikor látszott, hogy talán jobb csapat a Fradi, ám ezt Budapesten bizonyítani is kell!

Suduva – Ferencvárosi TC 0-0
Sárga lap: Zivanovic (90.)
Piros lap: –

Suduva: – Kardum – Zivanovic, Hladik, A. Jankauskas, Kerla, Svrljuga – Verbickas, Renan (E. Jankauskas, 78.), Matulevicius – Tadic (Gotal, 70.), Topcagic (Vezevicius, 92.). Vezetőedző: Vladimir Cheburin

FTC: Dibusz – Heister, Dvali, Blazic, Lovrencsics – Sigér, Kharatin – Nguen (Bőle, 87.), Skvarka (Varga, 76.), Zubkov – Boli (Priskin, 67.). Vezetőedző: Szerhij Rebrov