Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Portugália: Angliába nem kellett, a Realnak ajánlották fel a sztárt! – Sajtóhír

A statisztikái alapján az elmúlt európai szezon egyik legjobb játékosától (53 meccsen 32 gól középpályásként – a szerk.), Bruno Fernandestől úgy tűnik a Sporting Lisszabon mégis szeretne megválni. A portugálok állítólag felajánlották a Real Madridnak legjobbjukat.

(Kép: as.com)

A lisszaboni és a madridi sportsajtó is megemlítette mindezt, mondván, hogy a Reallal jó kapcsolatot ápoló szuper-ügynök, a Fernandes ügyeit is képviselő Jorge Mendest kérte fel a Sporting arra, hogy a blancókkal tárgyaljon.

Mint ismert, a 24 éves középpályás a Premier League élcsapatainak a felével összeboronálták a nyáron, ám nagy meglepetésre maradt a Portugál fővárosban..

Az As című spanyol sportnapilap szerint ennek az is az oka, hogy a kérők nem tudtak megegyezni a Sportinggal a vételárról. A portugálok egyébként 70 millió eurót szeretnének kapni Fernandesért, és remélik, hogy Mendes és a Real közötti egyeztetések sikerrel járnak.

Érdekesség, hogy korábban Bruno Fernandes neve a Real Madridnál is felmerült, ám akkor megmaradtak pletyka-szinten a hírek. Kíváncsian várjuk, most történik-e előrelépés az ügyben?!