Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: A klublegenda szerint már meg is van az ‘új Hazard’!

A Chelsea legendája, Tony Cascarino szerint a klubnak nem kell aggódnia Eden Hazard pótlását illetően, hiszen házon belül megtalálható az a futballista, aki a belga klasszis örökébe léphet.

(Kép: as.com)

Cascarino szerint ugyanis Christian Pulisic hamarosan nagyot robbanthat, és a csapat egyértelmű vezére lehet. “Pulisic úgy tűnik, a Chelsea egyik, ha nem a legveszélyesebb játékosa lesz idén. Nem emlékszem arra, hogy a fiatal Eden Hazard ennyi idősen ilyen dinamikus lett volna, vagy ennyire direkten futballozott volna. Éppen ezért miért ne érhetné utol Pulisic Hazardot? Megvan hozzá minden képessége. Ráadásul egy kicsit Arjen Robbenre is emlékeztet, akit 1-az-1-ben szinte lehetetlen volt megállítani, hiszen sohasem tudhattad, hogy mi következik akkor, ha vele szemben állsz.” – Idézi Cascarinot a The Times, aki még hozzátette, hogy természetesen nem könnyű Hazardot pótolni, de ha valaki, akkor Pulisic képes lehet rá.

Egyébként Frank Lamaprd menedzser, ha jóval visszafogottabban is, de elégedett nyilatkozott legutóbb a 20 esztendős játékosról : “Nagyon elégedett vagyok vele, és biztos vagyok benne, hogy még többet látunk majd Tőle. Már most megmutatta, hogy sokat tud segíteni a csapatnak. Pulisic nagy igazolás nekünk, de ettől még a megfelelő helyén kell kezelnünk őt, és segíteni mindenben! Már csak fiatal kora miatt is” – Így a “londoni kékek” menedzsere szintén a The Timesnak.