Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El: Rebrov nem volt makulátlanul elégedett

A Ferencváros gól nélküli döntetlennel kezdte az Európa-liga utolsó selejtezőkörét a litvániai odavágón, így a továbbjutás kérdése majd a jövő csütörtöki, budapesti visszavágón fog eldőlni…

A találkozót követően a Ferencváros ukrán vezetőedzője, Szerhij Rebrov a következőképpen értékelte a mérkőzésen látottakat a zöld-fehérek hivatalos honlapjának:

Az eredménnyel elégedett vagyok, idegenben mindig értékes a döntetlen, de sokkal jobb lett volna, ha gólt is lövünk. Próbáltunk támadni, de az most is kiderült, hogy megérdemelten van itt, ebben a fázisban ellenfelünk. A Suduva megmutatta, hogy kiválóan tud védekezni, mind a földön, mind a hosszú labdák esetében. A mérkőzés első részében inkább középen próbálkoztunk, utána sokkal inkább a széleken, ezekből ki is alakítottunk helyzeteket, főleg a második félidőben, de sajnos nem sikerült betalálnunk. Másmilyen mérkőzés lesz, de amikor ezt mondom, nem a játék képére gondolok. Arra számítok, hogy a jövő héten ugyanúgy mi támadunk majd, és az ellenfelünk többnyire védekezik, ám nekünk sokkal koncentráltabbak kell lennünk, elsősorban a helyzetkihasználásban. A jövő héten velünk lesznek a szurkolóink is, bízom benne, hogy ez plusz motivációt ad nekünk, és tovább tudunk jutni.”

Az Európa-liga-selejtező playoff köre tartogatott néhány meglepetést, az összes tegnapi eredmény megtekinthető ITT!