Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Franciaországba tart a Bayern tehetsége – sajtóhír

A Bayern München egykori csodagyerekét egyre több kritika érte a közelmúltban, miután képtelen volt állandó játéklehetőséget követelni magának, és könnyen lehet, hogy rövidesen véget is érhet a munkaviszonya a bajoroknál…

A Le10Sport értesülései szerint a francia bajnokság (Ligue 1) tavalyi második helyezettje, az OSC Lille gárdája szeretné leigazolni a Bayern München meg nem értett tehetségét, az egykor fényes jövő előtt álló Renato Sanchest.

A francia lap megemlíti, hogy a bajorok előzetesen 25 millió eurót kértek a 22 éves játékos szolgálataiért cserébe, azonban vélhetően ennyit a Lille nem fizetne érte, tehát a Bayernnek mindenképpen kedvezményt kell adnia, ha valóban eleget szeretnének tenni a portugál légiós kérésének a mielőbbi eladásával.

A 18-szoros portugál válogatott Sanches a 2016-os Európa-bajnokságot követően csatlakozott a Bayern csapatához egy 35 millió eurós üzlet keretein belül a portugál Benficától. Azonban hiába voltak hatalmasak az elvárások az irányába, részben sérülései miatt sem tudta igazolni rátermettségét, és az elmúlt három idény alatt mindössze 50 meccs jutott neki a müncheni gigász alkalmazásában.

Bayern München – Transzfer térkép

Érkezők: Lucas Hernandez (Atletico Madrid – 80 millió), Benjamin Pavard (Stuttgart – 35 millió), Jann-Fiete Arp (Hamburg – 3 millió), Ivan Perisic (Inter – kölcsönbe), Michael Cuisance (Mönchengladbach – 10 millió), Philippe Coutinho (Barcelona – kölcsönbe).
Távozók: Mats Hummels (Borussia Dortmund – 35 millió), Arjen Robben (visszavonult), Franck Ribery (Fiorentina– ingyen), Rafinha (Flamengo – ingyen).