Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Leroy Sane még az idei szezonban visszatérhet

Csodálatos hírt kaptak a Manchester City rajongói, Leroy Sane felépülése jól halad, akár még az idei szezon hajrájában bevethetővé válhat.

(forrás: gettyimages.com)

Nem is kezdődhetett volna rosszabbul a német támadó idei szezonja, a Community Shield 13. percében már cserét kellett kérni, hogy Gabriel Jesus váltsa a lábához kapó Leroy Sanét, azonban a hideg zuhany csak ezek után jött, a Manchester City szélsőjét meg kellett műteni, miután a német támadó a diagnózis alapján keresztszalag-szakadást szenvedett. A történtek után Leroy Sané szezonját mindenki eltemette.

Azonban a legújabb hírek már sokkal optimistábbak, Sané német társai javaslatára Ausztriába utazott, ahol a világhírű orvos, Christian Fink műtötte meg. A műtét sikeres volt, a Manchester City támadója pedig, ha minden a tervek szerint halad, akár már márciusban visszatérhet az angol bajnok szolgálatába.

Érdekesség, hogy Sanét eredetileg Barcelonában műtötte volna meg a City által favorizált Dr. Ramon Cugat, de a német a saját fejét követve inkább válogatottja jól bevált orvosához utazott, ahol úgy néz ki valóban megütötte a főnyereményt.